Šta je novo?

Lego kocke

Uzeći u obzir politiku Lega i ne bi bilo baš top...

Zbog cenovne politike Lega prema određenim franšizama (licencama) i tendencija da relativno brzo povuku setove...
Generalno u EU dosta prodavnica (preprodavaca) pokupe i posle najmanje dupliraju cene... Nisam skoro pratio situaciju ali znam da pre nisu želeli da poslušaju fanove i odrade reissue određenih setova koji su bili traženi iako su mogli, tako da si osuđen da plaćaš skalperske cene

Što se tiče kvaliteta tu nemam zamerke

Dobro, to za povlačenje si u pravu. Zaista relativno brzo povuku setove nakon dve, tri godine, a ponekad i nakon godinu i po kao što je bio slučaj sa BD-1. Mada opet je to dovoljno vremena da se kupi. A cene su takve kakve su. U zvaničnim radnjama im je otprilike ista cena, za preprodavce ne znam. I naravno da će cena povučenih setova skočiti, logično.
Moj prethodni komentar se više odnosio na to da bi bilo super jer bismo dobili kvalitetne i lepe modele, a ne bi bili sigurno ništa skuplji od SW modela.

Uzeh i ja Falcona na Amazonu, hvala na info.

Ornithopter je bio 100 okruglo i na Amazonu sad skoro.

uh :)

Popravio srednji MF da je više kao ovaj novi mali, bukvalno savršeno.

Bio je i u Srbiji toliko nakratko za BF, čini mi se.
I moj Falcon stiže danas na adresu u DE, stići će ovamo oko 15tog.

Сад сам случајно видео ову тему, а баш сам јутрoс гледао Волија да пазарим, нешто ми искочио на алију. Колико видим и са твоје слике, одлично је то урађено.

Уместо Волија, наручене две порше копије са одличним ценама, више наде улажем у класични 911.

По сликама и јутјубу изгледа одлично, скоро потпуно верно оригиналу. Ако тако и буде, биће тешко зауставити се.
Одлично испао.
1000012864.jpg
1000012862.jpg

Novi "mali" Millennium Falcon je must have čak i ako ne volite Star Wars.

Prilozi

• IMG_20241229_000258879.jpg
    IMG_20241229_000258879.jpg
    204.8 KB · Pregleda: 84
  • IMG_20241229_000428709.jpg
    IMG_20241229_000428709.jpg
    192.3 KB · Pregleda: 89
Nadam se da je cena razumna.

50 evropskih novcanica na Amazonu (de), tokom BF akcije...

Bio bas do Muellera juce, rafovi sa Technic, SW i jos par setova (Ninjago, Creator, Dreams) bukvalno pocisceni...

Može li neka ideja za neki setup u sobi gde stavljate sve lego stvari što sklapate ?

Danas zvali da je stigao. 77073

1000021069.jpg

Neko je pričao o Star Treku i LEGO licenci nedavno, šuška se da će sledeće godine biti jedan ST set u Icons temi, verovatno poveći USS Enterprise

Uzeh sad nekoliko polybags u Maxiju, po 169 dinara. To su valjda preostale iz one akcije s kuponima, uzeo sam McLaren foemulu, Ninjago set s dvije minifigs, i jedan Despicable Me 4 s Minionom. Formulica je pogotovo kul, odličan build ali još bolji za super djeliće u crnoj boji.

Sastavih Ornithopter, sliku ne mogu da postavim posto je prevelika (?). Bilo je odlicno i jako lepo izgleda :)

Ja se već nekoliko dana dvoumim da uzmem Ornithoptera, samo ne znam gde bih sa njim, pošto mi izgleda kao dosta velik model 😁

Nije previše, pogotovo kad se sklope krila.

Vrh Dno