Šta je novo?

Lego kocke

Ako je neko, kao ja, imao loyalty nalog kod Lego radnje u Ušću, a da nikad nije otišao tamo, treba da ili podigne fizičku novu karticu ili da je doda na recimo Google Wallet. Ja sam odradio online kupovinu, i kod potvrde kupovine dobio QR kod za karticu, za koju nisam ni znao da postoji. Elem, kad sam je dodao u Wallet, skapiram da na njoj postoji balans od kupovina prethodnih godina, iako nisam imao karticu i promijenjen je sistem - moj nalog na isto ime i mail je akumulirao cash back i odmah sam mogao da iskoristim na kupovinu.

Žena zabranila da ih slažem dok ne smislim gde ću ih držati.😃

Prilozi

• IMG_4802.jpeg
    IMG_4802.jpeg
    683.6 KB · Pregleda: 192
Ja sam uzeo 6 u ovoj turi. Ostatak ću narednog meseca. Mada, iskreno, ovo je najdosadnija Speed Champions sezona ikad. Samo formule, 10 komada, stvarno?!
Razmišljam se da rasprodam celu Speed Champions kolekciju, jer su mi ubili interesovanje.

IMG_8179_Original.jpeg

Zanimljivo da su RB i Visa RB jedini 18+.

Plus im se dizajn kutije razlikuje od ostalih modela. Ne razumem zašto.

Pa energy drink.

Jel zna neko, jel moguće u Ušću uzeti Lego Passport?

Putujem uskoro u London, pa bih voleo da skupljam pečate iz različitih gradova, pa da nabavim pasoš na vreme 😁

Nisam bio ali mislim da ne. Možda neko zna sigurno, a najsigurnije ih je zvati telefonom. Ja sam dobio od prijateljice kad je bila u Londonu. 😊

Simpsonove moram imati....

Ima li jos negde da se kupe TIE Imperijalni lovci iz Star Wars?

Novi član kolekcije:

727f8eb7-526a-4cb1-9f85-03a809e8bff5-1_all_7224.jpg

Ne znam sad da li je to za svaki set, ali neka dva seta sto sam uzeo na temu, kocke se nekako teško uklapaju i ne budu kompaktne kad se sklope, lako se raspadnu.

Falš Lego je uvijek nižeg kvaliteta i loše se uklapa. Ima i boljih kopija, ali se cijena jako približava originalu.

Generalno, retko sam imao takvih problema sa bootlego. Dogodilo mi se da zafali jedna kockica ili da ubace jednu kockicu (jako sličnu) umesto druge. Ali generalno je bilo odlično iskustvo.

Ali nisam ih kupovao barem 6-7 meseci, pa ne znam da li se situacija nešto promenila. Znam da je Lego jurio te proizvođače kopija, pa su mnogi i zatvorili...

Nije Lego ali Hot Wheels/Mattel ove godine izbacuje liniju kocaka koje imaju i metalne delove, lepo izgleda ovaj Mercedes, u USA je $120 cena.
Screenshot_150.png

Ne znam postoji li neka opšta tema ali ima li neko Gravitrax?

Nazad
Vrh Dno