rAMA
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2007
- Poena
- 825
Ova ce sigurno biti u konkurenciji..
Za promasaj godine.
Jesi li igrao u co-op modu? Jel je igra tako i zamišljena da se igra....
Ova ce sigurno biti u konkurenciji..
Za promasaj godine.
ne znam zasto tako ocrne igru, ali ja bih pre rekao to za FC2 .
Nisam.Jesi li igrao u co-op modu? Jel je igra tako i zamišljena da se igra....
Izgleda da je u Rusiji izasla full igra...
Jes da su nam Ruje braca pravoslavci, ali ne kontamSad videh Таблэтка: Отсутствует
Pa koliko ja razumem, nema leka jos...![]()
^^pa da, bolje je da ako ti ide dobro posle prvih par izbaci automatski sve ostale i napiše "make love, not war against zombies", a ako ti ide loše, odmah na početku da te gankuje sa 180 zombija i ubije za 2s.![]()
Jel vi čitate šta pišete ili ste rođeni da sve živo kritikujete? ŠTA je boldovan tekst ako nije balansiranje?!?
Ako ti se ne sviđa, super! Tvoj izbor i tvoj ukus i to prihvatam, ali ne prihvatam nebuloze koje su ponuđene kao objašnjenje.
@ forsaken demon
Ti očito nisi igrao demo, postoje različiti nivoi težine, na normal možeš da se bez problema prošetaš kroz nivo , na expert već može biti velikih problema, ali to već jako zavisi od skill-a saigrača.
Ovo balansiranje nisam ni preterano osetio, desi se da neočekivano naleti još jedna horda zombija, ili da ona izostane na očekivanom mestu, ali to su sitnice i zaista su u pitanju nijasnse i po meni to je jako dobro, jer igra onda nije tako repetativna.
Interesantno je kako nisi uspeo da opovrgneš nijednu "nebulozu".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari