Šta je novo?

Left 4 Dead

^^Pa ne možete da ocenjujete multiplay igru po singleplayu i kažete kako je glupa. Mešate babe i žabe.

Demo je sada dostupan preko steam-a, biće dostupan samo nedelju dana.

Ovo sam dugo cekao

Ovo je bas to sto je falilo na sceni video igara. Napucavanje bez puno razmisljanja. COOP je prva stvar koju cu probati preko Hamachi-a ili LAN-a. Demo je odlican.

"Promasaj godine" NIKAKO:banana:

Vidim iskusniji memberi bench zajednice vajnuju da je igra tesko 'njesra'. Bas je dobitna kombinacija imajuci u vidu da ima manjak zombi igara na trzistu ili su tezak bullshit (pogotovo FPS). Ovo pravi Valve cije, koliko se ja secam, igre su uvek bile igrive i brze. Ako vam se ne svidja brzina i hardcore dozivljaj Left 4 Deada, igrajte train simulator ;)

Ja igram Demo online preko Steam-a i jedva cekam sledeci utorak da se otkljucaju 3. i 4. misija demo-a.

ne mogu uopšte da pokrenem ovo preko steama, stalno mi traži da ažuriram Steam, a on je već na poslednjoj verziji :-/

Bogami, oko 3GB ima, mislim da je full, tako kazu, na engleskom i ruskom je...

Edit:

Sad videh Таблэтка: Отсутствует

Poslednja izmena:
Tek sad sam probao demo i prijatno sam iznenadjen, a najvise sam se odusevio animacijom zivih mrtvaca. Vidi se da su najvise radili na AI-u. :p

Poslednja izmena:
built-in "director" system that manages the action. If you're doing well, it will throw more zombies, like a sadistic dungeon master in a game of Dungeons & Dragons. If you're doing badly, it might decide to ease up on you a bit by providing health kits and ammunition

Znači, opet prave igru za debile. U čemu je izazov ako ti igra pomaže kada ti ne ide, i gde su granice frustracije kada ti komp tovari još protivnika kao kaznu jer igraš dobro? Šta bi sa starim, dobrim balansiranjem igre, umesto korišćenja ovih budalaština?

^^pa da, bolje je da ako ti ide dobro posle prvih par izbaci automatski sve ostale i napiše "make love, not war against zombies", a ako ti ide loše, odmah na početku da te gankuje sa 180 zombija i ubije za 2s. :p

Jel vi čitate šta pišete ili ste rođeni da sve živo kritikujete? ŠTA je boldovan tekst ako nije balansiranje?!?

^^pa da, bolje je da ako ti ide dobro posle prvih par izbaci automatski sve ostale i napiše "make love, not war against zombies", a ako ti ide loše, odmah na početku da te gankuje sa 180 zombija i ubije za 2s. :p

Taj problem se rešava podešavanjem nivoa težine, a ne ovim nebulozama. Naravno, mnogo je lakše ubaciti catch-up logic rutinu nego napraviti dobar AI i izbalansirati igru.

Jel vi čitate šta pišete ili ste rođeni da sve živo kritikujete? ŠTA je boldovan tekst ako nije balansiranje?!?

Balansiranje? Pre je u pitanju catch-up logic i jasan znak da je u pitanju casual igra, koja ne nagrađuje veštinu igrača, već veštački podiže/spušta težinu u toku samog gameplaya. Šta je uopšte poenta igre? Da je pređeš, ako je moguće bez ijedne pogibije, ili da se malo pomučiš da bi ostvario cilj?

Što se mene tiče, ovo je više nego dovoljan razlog da je preskočim.

Mislim da gresis, ti ne znas u kojoj meri se igra olaksava/postaje teza.
Mozda su u pitanju procenti, sigurno se nece zombiji samoubiti ako tebi ide lose.

Ovo je multiplay igra na koju ne mogu da se primene singleplay standardi vezani za nivoe težine. Ovde igrači ne igraju samo kao ljudi, već mogu da u igru uđu i kao zombiji i ajde kako ćeš da izbalansiraš igru ako su ti zombi igrači višestruko bolji igrači od ovih koji pokušavaju da pobegnu i kako ćeš da regulišeš dodatni problem vezan za ulazak / izlazak ljudi sa istog servera? Jedini način je prilagođavanje nivoa težine u hodu na ovaj način koji je ponuđen.

Ako ti se ne sviđa, super! Tvoj izbor i tvoj ukus i to prihvatam, ali ne prihvatam nebuloze koje su ponuđene kao objašnjenje.

Poslednja izmena:
Ajd javite kada se ova igra pojavi kod nas u prodaju, naravno na original mislim...

Ja definitivno kupujem original. Dzaba Realodedi i ostale gluposti kad nece moci da se igra online, a online je full experience :)

Ako ti se ne sviđa, super! Tvoj izbor i tvoj ukus i to prihvatam, ali ne prihvatam nebuloze koje su ponuđene kao objašnjenje.

Interesantno je kako nisi uspeo da opovrgneš nijednu "nebulozu". Casual igre definitivno nisu za mene, prerastao sam ih :) Ali dobro, kapiram da drugačije doživljavamo izazov u igrama.

Poslednja izmena:
@ forsaken demon

Ti očito nisi igrao demo, postoje različiti nivoi težine, na normal možeš da se bez problema prošetaš kroz nivo , na expert već može biti velikih problema, ali to već jako zavisi od skill-a saigrača.
Ovo balansiranje nisam ni preterano osetio, desi se da neočekivano naleti još jedna horda zombija, ili da ona izostane na očekivanom mestu, ali to su sitnice i zaista su u pitanju nijasnse i po meni to je jako dobro, jer igra onda nije tako repetativna.

Poslednja izmena:
@ forsaken demon

Ti očito nisi igrao demo, postoje različiti nivoi težine, na normal možeš da se bez problema prošetaš kroz nivo , na expert već može biti velikih problema, ali to već jako zavisi od skill-a saigrača.
Ovo balansiranje nisam ni preterano osetio, desi se da neočekivano naleti još jedna horda zombija, ili da ona izostane na očekivanom mestu, ali to su sitnice i zaista su u pitanju nijasnse i po meni to je jako dobro, jer igra onda nije tako repetativna.

OK, nadam se da je zaista tako onda :) I nije mi bilo jasno čemu to kada već postoje različiti nivoi težine.

Ko 1. proba ... ako mozhe da mi kazhe da li ima LAN Co-op? Hvala. :)

Ja sam probao i izašao, uopšte mi nije zanimljivo ukoliko se ne igra u co-op. Nadam se da će igra uskoro stići i kod nas.

Ono što je najgore:wall:. Ja, ******, sam zaboravio da ugasim steam kad sam pokrenuo jeebenu igru, i prilikom startovanja igre dole mi se pojavilo ono što se pojavljuje u valveovim steam igrama : ..Shift-Tab to access Steam Community...
A kad sam brzo pokušao da ugasim steam dok sam još bio u igri, prijavio mi je da ne mogu da ga ugasim dok sam u igri, samo mi fali da mi banuju account posle ovoga :wall:

Nazad
Vrh Dno