Šta je novo?

Left 4 Dead

da li se može to igrati i kao Single Player da ne skidam bezveze.

Mislim da demo zasad mogu da skinu samo oni koji su pre-orderovali L4D sa steam-a. A za ostale bi trebalo da puste od utorka...

E glupost, rekli su na početku rada na ovome da friendly fire neće moći da se isključi, a sad kao, nema frke.

^ A i to što kažeš :d

Nije losa igra, probao sam je samo u sp. Svidza mi se "zombies in the air" atmosfera :). Ludacki nasrcu, ponekad solo, ponekad u hordama, pa onda neki debeli baja sto se izbljuje na tebe pa privlacis ostale zombije. Nije lose, nije lose, rece starac Focho od sto leta :)

Edit: Moram da dodam, ima brutalnih scena od kojih mi se spusta jeza niz kicmu, sto zbog zvukova, sto zbog suludog nasrtanja hordi...

Poslednja izmena:
@NastyB

'Teo ja da postavim linkove al' se neshto ustruchav'o. :D:p

Zju, vid' Dzovi post'o mod. :zgran: :wave:;)

Poslednja izmena:
Ovo OK izgleda ako je sudeci po shotovima...Cak stavise ne deluje puno losije od onog trejlera.Osvetljenje deluje fino i ...atmosfericno:D

Noise malo kvari utisak, ali verovatno deluje dobro u pokretu (i moze da se iskljuci).

hl22008110721274249ie1.jpg

hl22008110721294167ui4.jpg

hl22008110721385146gs8.jpg

hl22008110721350636hx4.jpg

-kazu da nema iron sight, to mi se ne dopada...c'mooon nemojte zeznuti stvar s dzojped frendli s*anjima...

Poslednja izmena:
Piii, koja je ovo razbibriga, samo udri na pomahnitale horde zombija. Source engine je veoma zahvalan, tako da ce ovo da leti i na starijim konfama. I shta non-stop melju na ruskom ... diri-diri-zhajo ... bla, bla. :D
Koja ludnica na slici iz atecha. :d

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    231.1 KB · Pregleda: 145
:laugh: Na koju foru se onaj zombi s kapuljacom sastavio s policama?

Haos:D

^Haha. verovatno "ima potencijala" :D Nisam ni izvalio, demo sam odigrao sa 0,12% mozga. Levi klik i wsad, shta mi vishe treba ... :d

Hvala momci!;)

Jedva cekam neki "trainer" sa unlimited ammo i no reloade opcijom, pa da ih meljem ko blesav! :p

Ovo je tesko njesra, da nema onih huntera (koji su me kao cimnuli prvi put) ne znam sta bi ovde bilo scary, samo drzis levi taster i rokas horde. Preskacem.

Poslednja izmena:
Pa normalno da je njesra kad zombiji skacu i trce. Uopste, igra je prebrza. Jedini pravi su bili u resident evil i oni iz HL2. Ovo izgleda ko ono pos kad ubijas ljude na plazi. Horda sporih zombija, malo municije i ja bih platio svoj drugi original u zivotu.

Ovo je tesko njesra, da nema onih huntera (koji su me kao cimnuli prvi put) ne znam sta bi ovde bilo scary, samo drzis levi taster i rokas horde. Preskacem.

Ovo ce biti odlicno online i u co-op modu, potpisujem. ;)

potpis.gif

Poslednja izmena:
Pa to je i poenta igra, ne verujem da ljudi nisu skapirali poentu, ja mislio vi neki "napredni" gejmeri... ;) Dakle prezivljavanje sa jos trojicom ortaka dok ovi navaljuju li navaljuju, obecava koncept skroz.. A to njihovo navaljivanje se menja non stop, nekad nema nikog po 5 minuta i onda te odjednom zaskoci njih 10... Dakle refleksi, adrenalin, razmisljanje o municiji, itd...

Boris Lozac je napisao(la):
Pa to je i poenta igra, ne verujem da ljudi nisu skapirali poentu, ja mislio vi neki "napredni" gejmeri... ;)
Nema takvih ovde, svi "napredni" su presli na konzole :d

Boris Lozac je napisao(la):
Dakle refleksi, adrenalin, razmisljanje o municiji, itd...
Yeah right.

ljudi jel vam pricaju likovi na ruskom? ja nikako ne mogu da nadjem eng audio! pozajmio sam demo sa tleech-a

^Da, na ruskom je. Izaberi zheMskog lika i obrati se cnji ... da chujesh samo kako ga doziva, ili joj naredi da se smeje. :D

Poslednja izmena:
Ova ce sigurno biti u konkurenciji..
Za promasaj godine.

Nazad
Vrh Dno