Šta je novo?

Left 4 Dead 2

Ok posto sam video da se dosta ljudi zalilo na toj strani.

isprobao sinoc i danas, radi savrseno i multy i stabilno bez nekog izbacivanja u win i sta ja znam.

Jedina falinka je sto mi je prvi deo nekako atmosfericniji. :d

Probah i ja, radi savrseno ;) mp je zaraza ***!

Rage Quit ce je upropastiti ... :S: Da ne govorim o " timskoj " igri ...

Ma meni je muzika uzas , sve neki Kantri - rednek rmx one prave iz prvog dela ( savrsena ).

Likovi su blagi uzas, glupi , bez smisla za humor ( u prvom delu su dobacivali nesto sa ukusom a ovde ..ijujuju ).

Prvi deo je nekako vise proevropski , kao da prate desavanja u New Yorku i okolini ( posto se radnja desava u americi , NY mi jedini pade kao civilizovani US city) dok je ovaj totalni souther yankee-doodle bullshit.

Jedino su mi interesantni novi zombiji , pre svega Dzokej i Spitter.

nemojte vise ovde o piratima, nije ovo forum za to..... nadjite neko drugo mesto

Juce se skupilo nas 4 da ispobamo ovo cudo.Igrica je predobra,odlicna kampanja posebno kad se ovako lepo okupite.
Nemam zamerki na igru ,MP je odlican.

Mene je smorio posle par dana, uninstal.
Greota sto narezah prethodno na 2 diska, jer sam bio uveren da je MP odlicna zabava.
Suvoparno previse...

U je Frank, zar su mnogo 2 diska, zamisli da si ne daj boze kupio igru?:D Extra je zabava za multi, ne znam kako ti se ne svidja...

Ako je neko za online play moj nick na steamu je Monah†.Ja ne znam nikoga sa nasih prostora ko igra L4D 2 mp,pa se javite...

Pa igrao sam i ja prvi deo pa cu opet da kazem da je i ovaj isto kao i on extra.;)

Neko je vec spomenuo, 1 deo verovatno ima bolju atmosferu ...

Poceo sam igrati ovu igru u multiju i nesto mi se ne svidja kako su zombiji uradjeni, daleko su slabiji od ljudi koji jos pritom imaju oruzje, ubiju me na svakom koraku..ko zna mozda ni ne znam da igram:D

Poceo sam igrati ovu igru u multiju i nesto mi se ne svidja kako su zombiji uradjeni, daleko su slabiji od ljudi koji jos pritom imaju oruzje, ubiju me na svakom koraku..ko zna mozda ni ne znam da igram:D

Probaj da odigras " Versus " pa ces videti koliko su slabiji ;) razbucaju ti zadnjicu dok kazes keks :d

MIslim da su fino izbalansirani. Jak tim inficiranih lako moze da razvali prezivele i obrnuto.
Sve je samo do toga koliko ste slozni i uigrani.

Ja se ne skidam sa ove igre, ali samo sa Versus i Scavenge moda, dosta je bolje odradjeno nego u prvom delu, eto ko hoce da pici online neka se javi.

Meni treba neki partner za subotu neku na primer da igramo expert realism dead center.
Znaci koriscenje uglavnom melee weapons i bez sacmara.... neki nivoi polako a neki rush... itd... samo uvezbano i neka planira i ceo dan da potrosi na tu kampanju samo da je zavrsiomo.

Ima zainteresovanih?

Posto niko ne zeli da igra expert :p mozda je neko zaniteresovan za team versus ili team scavange, posto je za ova 2 skoro nemoguce naci tim jer niko ne zeli da igra, nemam pojma zasto.

Dizemotemu iz mrtvih :)

Ko igra neka obavezno proba na ovim serverima

http://steamcommunity.com/groups/Lethal-Zone

" Moded " server ali pruza dosta zabave posto je opsta ludnica i infected imaju " special abs " :D like " Boomer bitchslap ", jokey jumping i slicno. Takodje igra se i do 10 vs 10 playera sto igri daje poseban smek. U pocetku deluje antipaticno ali poslednjih veceri meni i doriju je priredilo dosta smeha i zabave :d

Izasao " Sacrifice " :) Al za upgrade ce se cekati satima :S:

Dižem temu iz mrtvih posle godinu i po dana, nemojte mi zameriti.

Tek nedavno sam otkrio ovu igru, nabavio narodsku verziju i pikao sam ovaj vikend sa nekim tamo Rusima. Žešće sam se naložio (nikada nisam igrao sličnu igru, niti coop pucačinu uopšte), ali nemam pojma koliko će me držati...

Zanima me, da li vi i dalje igrate ovo? Da li se isplati sada, kada očigledno interesovanje za igrom je značajno opalo, da se kupi original (iako je oko 15e, što nije mnogo u poređenju koliko je bio kada je izašao)? Plaši me da će me proći želja za igranjem posle 3 nedelje, pa mi se ne daju baš parice za to, kada mogu sa Rujama da opikam povremeno online kada me želja mine.

I dalje dosta ljudi igru, vredi uzimati.

Imas i dobar broj custom mapi, pa ne verujem da ce ti uskoro dosaditi.

Pa igraš li ti na primer (posle toliko vremena)?

coop sa random likovima mi se mnogo svideo, plus imam jednog drugara koji bi takođe igrao (više ili manje) redovno. Šta se dobija originalnom verzijom u odnosu na narodsku? Tj šta narodska nema što ima regularna? Zanima me, kako se igra kampanja u regularnoj verziji, ima li mogućnost "save game" ili nešto slično, ili je isto kao i na steam group serverima (na koje sam sada ograničen izgleda, i to na neke Ruske)?

Hajde molim te, ako te ne mrzi, objasni mi ove razlike :( ne ide mi da skontam iskreno :D

Nazad
Vrh Dno