Naručio sam x821 64/4 za 124usd, kad odbijem cashback, više se isplati nego nova baterija i fingerprint.
Išao sam na rozi, 10usd jeftiniji.
Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
Preko njih sam prošli put kupovao, dobio bonus i podigo parePreko kog cashback sajta si isao.Da li je vjerovati BeFrugalu? Da li ga je neko koristio?
Meni puni sa punjačem od s8 .Koji punjac naruciti sa alija za ovaj model? U sustini znam koje su marke pouzdane i cini mi se da telefon podrzava qc 3.0, ako se dobro secam. Pitam za ortaka koji je svoj izgubio na putovanju pa sad trazi zamenski.
Zbunio me kad mi je rekao da je probao sestrin punjac od s9+ i kaze nece da mu puni telefon. Pa zato pitam, ima li neke cake, da mu ne narucim nesto pa da ne radi posle?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Koji punjac naruciti sa alija za ovaj model? U sustini znam koje su marke pouzdane i cini mi se da telefon podrzava qc 3.0, ako se dobro secam. Pitam za ortaka koji je svoj izgubio na putovanju pa sad trazi zamenski.
Zbunio me kad mi je rekao da je probao sestrin punjac od s9+ i kaze nece da mu puni telefon. Pa zato pitam, ima li neke cake, da mu ne narucim nesto pa da ne radi posle?
Pa verovatno je sa exynosom jer se samo takvi valjaju preko operatera kod nas.Ako je taj s9+ sa exynos procesorom verovatno je to u pitanju, ja sam par puta probao da punim sa huawei punjačem i neće posle 5 sekundi prestane da puni. Verovatno zbog razlike u tehnologijama brzog punjenja, nek uzme neki koji podržava Quck Charge 2.0 ili 3.0.
Pa verovatno je sa exynosom jer se samo takvi valjaju preko operatera kod nas.
Znaci sa nekim qc 2.0 ili 3.0 sa alija nece biti problema?
Verujem da je vrhunski, ali drugaru bilo skupo. Na kraju sam mu narucio neki pzoz za 5$. Navodno isto ima qc 3.0 sertifikat.Ja sam naručio ovaj i odlično radi, za pola sata 70-80% napuni.
2-in-1 Phone Charger Universal AUKEY USB Charger Type C Quick Charge 3.0 Mobile Wall Travel Charger for Samsung Galaxy S8 Xiaomi
https://s.click.aliexpress.com/e/bsjChVdq
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari