Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ovaj Max je stvarno odličan uređaj, imao sam i taj Poco u ruci ali uopće me ne uzbuđuje.
Čak mi taj notch nije bitan jer ga imaju baš svi novi.

Naručio sam x821 64/4 za 124usd, kad odbijem cashback, više se isplati nego nova baterija i fingerprint.
Išao sam na rozi, 10usd jeftiniji.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Odakle?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

banggood

Hvala. Ali koja fora cashback, ne kontam?

Poslednja izmena:
Naručio sam x821 64/4 za 124usd, kad odbijem cashback, više se isplati nego nova baterija i fingerprint.
Išao sam na rozi, 10usd jeftiniji.

Preko kog cashback sajta si isao.Da li je vjerovati BeFrugalu? Da li ga je neko koristio?

jel uspeo neko da se registruje tj da napravi account da bih mogao da menjam teme i font? 🙂

Koji punjac naruciti sa alija za ovaj model? U sustini znam koje su marke pouzdane i cini mi se da telefon podrzava qc 3.0, ako se dobro secam. Pitam za ortaka koji je svoj izgubio na putovanju pa sad trazi zamenski.
Zbunio me kad mi je rekao da je probao sestrin punjac od s9+ i kaze nece da mu puni telefon. Pa zato pitam, ima li neke cake, da mu ne narucim nesto pa da ne radi posle?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Preko kog cashback sajta si isao.Da li je vjerovati BeFrugalu? Da li ga je neko koristio?
Preko njih sam prošli put kupovao, dobio bonus i podigo pare

Koji punjac naruciti sa alija za ovaj model? U sustini znam koje su marke pouzdane i cini mi se da telefon podrzava qc 3.0, ako se dobro secam. Pitam za ortaka koji je svoj izgubio na putovanju pa sad trazi zamenski.
Zbunio me kad mi je rekao da je probao sestrin punjac od s9+ i kaze nece da mu puni telefon. Pa zato pitam, ima li neke cake, da mu ne narucim nesto pa da ne radi posle?

Meni puni sa punjačem od s8 .
Kupio sam punjače o 2A konkretno coolped sa joybuy, nema potrebe da se baterija previše greje pri punjenju.

Poslednja izmena:

Ako je taj s9+ sa exynos procesorom verovatno je to u pitanju, ja sam par puta probao da punim sa huawei punjačem i neće posle 5 sekundi prestane da puni. Verovatno zbog razlike u tehnologijama brzog punjenja, nek uzme neki koji podržava Quck Charge 2.0 ili 3.0.

Ni mts centar aplikacija ne radi na Nitrogen romu.
Kako je na drugim Pie romovima?

Ako je taj s9+ sa exynos procesorom verovatno je to u pitanju, ja sam par puta probao da punim sa huawei punjačem i neće posle 5 sekundi prestane da puni. Verovatno zbog razlike u tehnologijama brzog punjenja, nek uzme neki koji podržava Quck Charge 2.0 ili 3.0.
Pa verovatno je sa exynosom jer se samo takvi valjaju preko operatera kod nas.
Znaci sa nekim qc 2.0 ili 3.0 sa alija nece biti problema?

Pa verovatno je sa exynosom jer se samo takvi valjaju preko operatera kod nas.
Znaci sa nekim qc 2.0 ili 3.0 sa alija nece biti problema?

Pa da leeco podržava qualcomov qc, zapravo moj punjač od leeca koji je qc 2.0 ako se ne varam puni normalno huawei telefone problem je kad je obrnuto ne znam što su to tako napravili i ko je lupio rampu.

Vratio sam Oreo, na Pie neke osnovne aplikacije ne rade.

Ja sam naručio ovaj i odlično radi, za pola sata 70-80% napuni.

2-in-1 Phone Charger Universal AUKEY USB Charger Type C Quick Charge 3.0 Mobile Wall Travel Charger for Samsung Galaxy S8 Xiaomi
https://s.click.aliexpress.com/e/bsjChVdq

Verujem da je vrhunski, ali drugaru bilo skupo. Na kraju sam mu narucio neki pzoz za 5$. Navodno isto ima qc 3.0 sertifikat.

Izašao novi Nitrogen treble Pie od Andr68rus-a.
Veezija od 1610 radi odlično ali kad pokušam instalirati dirty 2310 novi rom nikako.
Probao sve moguće TWRP verzije i ništa.
Darko ili netko može pomoć ?
Postavio sam pitanje i na xda.

Da li je neko imao problem da mu je u pozadini stalno upaljen wi-fi, i ako je isključen u postavkama na svim mestima. Uopšte ne mogu da nađem šta je uzrok a jede mi bateriju

Meni Omni nikako ne prolazi, nisam jedini. Mora da je do hardvera.

Moguće. I ranije su se neke tako gluposti dešavale. Ja mogu da instaliram ali sam ipak odabrao Nitrogen. Baš sam zadovoljan.

Ne pamtim ovakvu bateriju na x820
8799f72c050726f6061727cb67c663be.jpg

Koji rom? Ne vidi se sot, ali bez obzira je odličan rezultat.

Pretpostavljam Nitrogen. Stvarno od pre dve, tri verzije baterija je fenomenalna.

Da Nitrogen, nije neki SOt, ali sa prethodnim romovima, nisam mogao dan da izguram, doduše punim do 80%, sad sam punio do 100% radi kalibracije.

Nazad
Vrh Dno