Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ok je ovaj EUI 6.1 od Rusa, ali brate srće bateriju nenormalno plus slabiji i lošiji zvuk u slušalici. Ok poigrat ću se Dolby Atmosom.

Ja prešao na treble, mnogo je bilo prosto da se namesti, samo skineš novi TWRP i odeš na trebelize. Ok, valjda treba još i ona vendor particija da se obriše, ali se sve završi za minut bukvalno.
LOS ti ima jos manje opcija za podešavanje.
Imaš 2 verzije, zvaničnu i nezvaničnu.
Dev. se potrudio, pa stavio sve moguće zipove u prvom postu, a treba ti samo rom i twrp poslednji.
Sad je i on prešao na treble, pa me to malo odbija, treba mi više vremena da namestim.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Nema više nov da se kupi, barem ne na kimovil.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Ok, znaci to jos nije to. Da ne instaliram sve od nule za dzabe.

Kako da uradim downgrade na neki oficijelni eui? Preko QPST?

Gesendet von meinem LEX820 mit Tapatalk

Ja sam na le pro 3 radio preko twrp-a, bio je oreo lineage na njemu. ali sam morao da formatiram storage.

Isti je soc, trebalo bi da je ista procedura, i ja sam na oreo ali aicp. Imaš li neki link sa uputstvom?

Na žalost nemam, ja sam samo skinuo cuoco92 verziju i instalirao. Kod paljenja sistema je pisalo da mora da se odradi format storage-a i restartuje se onda sam ušao u twrp i odradio to i sistem je krenuo normalno.

Doduše nisam se dugo zadržao na 28s jer na primer instagram i još neke aplikacije nisu mogle da se instaliraju iz ne znam kog razloga.

Aha, meni je to tražio kad sam instalirao miui10 iz twrp ali nisam skontao da ja treba da formatiram memoriju. Snaći ću se, hvala.

Ja kad sam nedavno flešnuo eui rom, navodno valja se pre nekog drugog roma , kroz twrp normalno se instalirao, čak sam i twrp izgubio, pa sam i s tim imao posla.

Nakon tjedan dana na EUI 6.1 ipak je sve ok, radi sve, bat. ok, zvuk, def. dobar uradak.
Nije tako brz kao DU ali sviđa mi se. Preporuka.

Imao sam prilike da se igram sa 3 leeco modela, uvek je eui bio za nijansu sporiji od drugih romova.

Došlo vreme za zamenu bateriju. Video sam na aliju neke baterije od 3600 mAh kapaciteta. Ima li neko iskustva sa njima. I imate li preporuku gde da uzmem bateriju za fon.

Nije to videlo 3600mAh. Isključivo gledaj originalnu da uzmeš.

Ako nekome treba ekran ili delovi za max2, neka mi se javi, ja kupio zamenski ekran da probam da popravim, ali ništa od toga. :) Sve dajem po nabavnim cenama. :D

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zameni ako baš moraš, original ćeš teško naći.
Najbolje daj u servis da zamene, jer ekran lako puca.

može neki link gde ste Vi uzimali

a ovde nađeh neki link o stavljanju baterije većeg kapaciteta u le max 2. Neka kao od Redmi Note 4 i sl.
https://forum.xda-developers.com/le-max-2/help/le-max-2-battery-upgrade-t3729525

Kao što reče Ironmanbg menjaj ako baš moraš, usput uzmi i ekran, ja sam na mom kad sam ga otvarao uz najveću pažnju napravio mrlju od 5-6 mrtvih piksela širine. Ako te FP *****ava naruči odmah i to pa sve reši u jednom otvaranju.

PS: baterija od note 4 ne odgovara ima baterija koje se reklamiraju da su veće ali je još upitno koliko su veće kako vidim na xda.

Poslednja izmena:
Sve dok ti drži 2.5-3 sati SOT nemoj da menjaš jer te zamenske neće više od toga da ti traju.

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока

Baterija je na 76% healtha. Nekad se puni i dva puta u toku 24 casa.

I ja sam bio došao u tu neku fazu. Međutim nova, pretpostvljam originalna baterija sa Alija i sve je ok. SOT kao kad sam uzeo telefon. Pretpostavljam da je original jer je bila identična onoj koja je bila unutra.

I da, jako lako se lomi ekran. Mada isto tako lako se i menja a i nije skup.

Ako sam dobro razumeo da bi Pie rom koliko toliko dobro radio, potrebno je da neki drugi brend za mob sa sličnim hardverom, recimo oneplus 3 izbaci zvanični apdejt.
A za oneplus 3 je planirano tek u prvom tromesečju 2019!

Ja sam sa RRPS prešao na Pie, tačnije RevengeOS, nemam nikakvih problema. Ne igram igrice, tako da se u vezi toga ograđujem. I naravno, možda neka specifična stvar. No ja kako koristim telefon, bukvalno nijedne sitnice se nisam odrekao u odnosu na RRPS.

Jesu li ubacili mogucnost "programiranja" hardware dugmadi (long press, double tap za home dugme npr)?

Samo sam te čekao :)

Da, radi to sve.

Hahaha, sto ces, old habbits die hard... Opa, onda znaci da su bitne stvari ispeglali, cim su imali kad da se pozabave ovima sa margine, po znacaju za funkcionalnost...

Ja stvarno nemam nijednu stvar na koju bih se pozalio... Eventualno ako te sta konkretno zanima, da probam, da ne prelazis dzabe...

Evo ja ću da pređem, kako ti se čini baterija?

Nazad
Vrh Dno