Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ljudi najzad i ja rešio kameru ! Tako što sam kupio novu na Ali-ju, a ljudi iz već ranije spominjanog servisa mi zamenili, za sad radi fokus :) još je testiram ...

Sent from my Le X820 using Tapatalk
Koliko si platio da ti zamene?

Inace od danas sam na vr14 od cuoca sredio mi je bag da posle nekog vremena ne radi vibracija za notifikacije

Instalirao sam i ja 8 (aicp). Sve odlično radi, google kameri samo treba 3-4 sekundi da se pokrene, posle toga sve radi fantastično.

E sada, imamo jedno možda glupo pitanje, posle instalacije osmice nije hteo gaps da mi se instalira, uz malo googlanja sam video da sam skidao pogrešnu verziju (trebalo je arm64, a ne ARM kao što sam ja radio). Sada je sve super, samo što sam ja instalirao full gaps, a ranije sam pico (koji mi je btw skroz dovoljan). Da li sada mogu sa full gaps da instaliram pico? Kako generalno da obrišem višak googlovih aplikacija?

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Ja bih odradio novu instalaciju sa Pico... I da, arm64 uvijek ide u nasem slucaju...

Iskreno, jako me mrzi da podešavam i instaliram sve ponovo, neka ostane za sad ovako [emoji846]

Nema šta ponovo da podešavaš. Skini rom, skini gapps pico, iz twrp wipe system, dalvik i cache, dakle BEZ data particije. Flashuj rom, gapps, magisk i to je to. Sve app i podešavanja su ti tu a rešio si problem koji si imao.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

U pravu si, uradio sam tako. Sada je sve OK [emoji5]

Mogu reći da sam prezadovoljan romom, sve fino radi i baterija je bolja.

Ja sam poprilično iznenađen kako Oreo radi. U pozitivnom smislu naravno. Ovim tempom cenim da za mesec dana imamo ozbiljan sistem. Baterija da, pogotovo u stand-by, vidi se da je bolja.

Velika je šteta što i X820 nije išao sa 4000 mAh baterijom. To bi bio pun pogodak. Nije da mu ovako nešto fali ali je sa baterijom samo OK a mogao je da bude odličan.

Ja sutra dobijam telefon, videću prvo malo na stock, pa onda da vidim šta ima u ponudi.. Jel ima neki precisceni stock, koliko sam skontao, to je cuocco92, ne volim klot android...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ja sutra dobijam telefon, videću prvo malo na stock, pa onda da vidim šta ima u ponudi.. Jel ima neki precisceni stock, koliko sam skontao, to je cuocco92, ne volim klot android...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Moja preporuka ti je Small EUI, baš je pre nekih sat vremena izbacio najnoviju verziju V18, barem meni u potpunosti odgovara...

Novi Omni8 1211

Gcam radi i pokreće se istom brzinom kao na N. Generalno performanse tipa skrol u aplikacijama je na nivou N romova. Prvi takav za sad. YT radi. Mikrofon radi. Nisam probao napolju ali jesam u bučnim uslovima, trebalo bi da je to to.

Može dirty sa bilo kojeg 8.0 roma. Dakle wipe system, dalvik i cache, bez data. Install rom, gapps i magisk i to je to.

Novi Omni8 1211

Gcam radi i pokreće se istom brzinom kao na N. Generalno performanse tipa skrol u aplikacijama je na nivou N romova. Prvi takav za sad. YT radi. Mikrofon radi. Nisam probao napolju ali jesam u bučnim uslovima, trebalo bi da je to to.

Može dirty sa bilo kojeg 8.0 roma. Dakle wipe system, dalvik i cache, bez data. Install rom, gapps i magisk i to je to.

Lepo radi i brz je, ali izludjuje me sto nema opcija za restart i reboot recovery. Takodje, ne mogu da se ulogujem na playstore i kamera se ponovo sporo pali.

Rekao bih da treba jos jedan update da se sve sredi.

Hmmm to za kameru nešto nije kako treba. Baš u trenutku mi se pali gcam.

Za restart stisni i drži power dugme dok ne zavibrira. Za recovery power i volume up dok ne zavibrira. Mada ima i programa na store-u za to. To je nedostatak samog Omni Orea, nedovršene funkcije.

Da se pohvalim, stigao x821, malo sam se razočarao što je letv logo a ne leeco, lepše mi izgleda ali ok.. Sad vidim da imam neku verziju vendor koliko sam shvatio, nema nigde update.. Otisak radi svaki 3, 4.put,al ok, videćemo... Mreža mi ne radi, tj net, apn je tu, izabran, video sam negde da se pričalo o tome, al ne nadjoh na blic

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Letv? Wtf :S Pa sa tim logoom nema telefona tipa godinu ipo dana :S

E pa da znate, geekbuying.com iz nemačke šalje letv.. Nema veze, šta da se radi, sada da vidim šta sa internetom uraditi... [emoji3]
E da, jel quick charge radi s obzirom da imam onaj adapter za našu utičnicu?

Poslednja izmena:
Radi quick i sa tim.

Internet, jel mts?

Ja sam isto dobio LeTv, sa Aliexpressa pre mesec i kusur dana. Supruga ima Leeco i osim logoa sve je potpuno isto, niti kakve razlike da sam primetio.

Sent from my LEX829 using Tapatalk

Provjeri podesavanja za apn. Kod mene CG Telekom je vukao sa sim kartice podesavanja koja nijesu imala 4g parametre npr...

Jes (za mts) ma 0jtao me je na početku hoću 2g 3 g 4g, ja pošto nemam 4g niti neta za tako nešto, izabrao 3g,mozda je zbog toga..
I nije mi problem logo, samo mi novi lepše izgleda, ali boze moj... [emoji16]

Poslednja izmena:
Ne, ima neki fazon za mts, mislim da se čak spominjalo i u temi ovde. Ako ne nađeš napisaće neko.

U krajnjem slučaju probaj da napraviš novi apn i njega izaberi.

Napravio sam novi, radi sve, hvala...

Slikaj taj sa letv logom da viidim kako izgleda. Malo mi je cudno

Slikaj taj sa letv logom da viidim kako izgleda. Malo mi je cudno

Evo
6ddfb4ae2e8975f9ea0f7089cc7e65b0.jpg

Sent from my LEX829 using Tapatalk

Isti je I moj, ista boja, 4/32

Instalirao sam OMNI 1311 drugu verziju, sve radi ok osim poziva (videh na xda da se žale da se posle 45 sekundi isključi mikrofon-tako je i kod mene), ostalo je isto kao na N.

Kamera se normalno pali, sve radi glatko i ok.

Ja imam onu prvu verziju od jutros sa BS. I naravno obrisao sam instalacioni fajl pa sad ne smem da se igram. Ako je samo u krenelu razlika a verovatno jeste imaš tamo kod njega u folderu BS4.1, flashuj pa vidi šta se dešava. Naravno magisk posle kernela.

Na ovoj mojoj koja bi trebala da bude to u smislu sa dodatim BS4.1 rade pozivi kako treba.
8447af91f0c447191636e3f042e8f890.jpg

Nazad
Vrh Dno