Šta je novo?

LeEco Le Max 2

I meni se to isto dešava već par meseci. Menjao sam karticu-nije do toga. Inače koristim dve kartice, mts i mtel cg, mts karticu sam menjao.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
Takodje koristim obe kartice. Da napomenem da sam na mtel kartici uvek bio dostupan kad nisam na ovoj vip sto mi je primarna jer uvek kazem da provere i drugi broj da vidim da li je do kartice

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Jedini problem može biti zbog rominga, ne vidim drugi problem. No hajde da sačekamo, mozda se još neko javi.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Pojavio se le max 3 na aliexpress-u.Dobio je naziv letv x850.Vrlo ih je malo koliko vidim...

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Nešto ne verujem da je original, pisali smo na prošlim stranicama o tome.

Ne nego je problem da stigne poruka da sam bio nedostupan da me je zvao neko, iako sam sve vreme dostupan....

Ne razumem sta? :D 4g i kad ugasim isto se desava

Darko, kako sada stoje stvari sa Oreo baziranim romovima jel ispeglano sve znacajno, jel za daily use ? Nesto stade pisanje o tome...

Ne znam. Odlepio mi se ekran sam od sebe po levoj ivici i naravno da je pukao kad sam probao da ga skinem i zalepim opet, tako da dok ne stigne drugi, out sam.

Sent from my HomTom HT3 using Tapatalk

2 nasa istaknuta clana dozivjela su ekces sa ekranima :(
Pocecu da sumnjam u kvalitet izrade.:smash:

Marku je ispao, to nema nikakve veze sa kvalitetom. No moj stvarno nijednom, sve vreme u case i stvarno je bez tačkice. Međutim primetim kao da se ekran pomera u odnosu na kućište. Skinem case i imam šta da vidim... Trudio sam se da budem pažljiv kod skidanja no puče. Novi je već u putu pa cenim da je za 10 dana okvirno sve ok.

tapatalk_1511913308026.jpeg

U kakvom ti je stanju baterija?Možda ti se je 'nadula' .Ista situacija je bila i kod mog strica sa Lg g2,dok nisamo otvorili telefon i videli da je ona krivac što se je ekran odlepio baš kao kod tebe.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Evo upravo sam ga celog otvorio jer iskreno nisam ni razmišljao u tom pravcu a realna je skroz situacija. Međutim baterija je ok. Pretpostavljam da je toplota uzrok da je lepak popustio, koliko sam uspeo da vidim najmanje ga ima na tom delu. Između i ekrana baterije je još jedna ploča koja se šrafi na sam ram(i baš čvrsto deluje) tako verujem i da se desi to teško da bi ovu vrstu problema napravila. Sad kad vratim ekran sve stoji kako treba. Naravno to mi apsolutno ništa ne vredi jer mogu samo da gledam, touch ne radi :)

Koju boju uzeti, kakav je ovaj rozikasti uživo, najviše ga ima u ponudi?

Sent from my x600 using Tapatalk

Ja sam u startu brinuo kako će da izgleda međutim ok je skroz. U case-u koji dolazi uz njega više vuče na zlatnu.

Darko oces li sam menjati to staklo? Jel deluje tesko? Koliko si platio zamensko i da li je original..

Nije staklo, kompletan displej se menja. Sam naravno, najeći problem je skidanje postojećeg a kako to brigu ne moram da brinem ovo ostalo je stvarno prosto. 26$, nije "original" nema toga u prodaji, međutim ima dobre ocene a i Marko je već uzimao jedan, kaže da nema nikakve razlike u odnosu na originalni. Kad dođe naravno, javljam kakav je moj utisak.

Ne znam. Odlepio mi se ekran sam od sebe po levoj ivici i naravno da je pukao kad sam probao da ga skinem i zalepim opet, tako da dok ne stigne drugi, out sam.

Čitam temu od početka, zašto ne proveriš garanciju?

Zato što bih morao da šaljem telefon za Italiju na defektažu pa onda moguće oni za Kinu. Ne mogu da čekam toliko iako bi priznali sigurno.

Grosso počeo naplaćivati slanje u Italiju i nazad 50€ tako da se ne isplati

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni ne da je ispao, no da sam dushmanu najvecem htio da bachim telefon ne bih tako dobar angle postigao... Pljashtio je na pod punom povrsinom ekrana... Tako da nema sto da se sumnja u kvalitet, vise u moju privremenu nemarnost u datom trenutku...
Nazalost, vec ranije sam imao jedn peh sa ekranom (sin je malo povotirao na njemu pa je gornji desni ugao prestao da reaguje na dodir...

Elem, mienjao sam display i bio prezadovoljan... Kum mi je to zamijenio i sve je radilo besprekorno... Vracamo se brzo u sedlo...

Poslednja izmena:
Porucio sam juce telefon x820 4/32 grey sa geekbuying. Obicnom postom plus sam uzeo Shipping Insurance. Sad videcu koliko cu cekati.
i porucio sam case i glass
https://www.aliexpress.com/item/Pho...32756736077.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.uRpypx
https://www.aliexpress.com/item/lee...32753695205.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.uRpypx
Ja furam case koji sam dobio, ok je, najradije ne bih nosio ništa, ali za početak neka ga... Isto ga kupio sa geekbuying.com pre 2 nedelje npr, ali iz nemačke u englesku.. Trebalo I'm je 10 dana od naručivanja do delivery.. Ali to je jEvropa

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Posle koliko su dana ga poslali, tj koliko si cekao kao taj njihov shiping? Jer ima dosta komentara da odugovlace sa slanjem....
Nadam se da ce mi stigne do Bozica :)

Narucio sam i case i glass, jer nisam video da nigde pise da stize sa njim case, a glass sam uzeo jer nisam siguran da ima gorila glass 3 kao sto pise u nekim specifikacijama...

Posle koliko su dana ga poslali, tj koliko si cekao kao taj njihov shiping? Jer ima dosta komentara da odugovlace sa slanjem....

Narucio sam i case i glass, jer nisam video da nigde pise da stize sa njim case, a glass sam uzeo jer nisam siguran da ima gorila glass 3 kao sto pise u nekim specifikacijama...
Stiže uvek sa providnom silikinskom maskom, već stavljenom na telefon.. Pa od 10 dana, 3 sam čekao sa pošalju, možda i 4, nisu baš najbrži.. Ne znam odakle si ti poručio, vrv iz kine ne znam koliko ce njima trebati

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Pisalo se skoro da ne treba uzimati taj insurance.
Kada sam kupio x600, dobio sam zaštitu za ekran i silokonski cover uz x820 izgleda ne ide ništa.

Citao sam ali nisam naisao da ne treba uzimati insurance. Iz kog razloga? Kostalo je 1.63 eur....

Case i adapter za slušalice idu, slušalice je dobio kako ko :)
Ja sam probao nekoliko stakala i nisam bio zadovoljan ni sa jednim, sad će deset meseci kako mi je telefon bez zaštite na ekranu i nigde ni najmanje ogrebotine, vučem ga po džepovima i torbicama, nije baš da preterano pazim, definitivno ima GG

Nazad
Vrh Dno