Omni Oreo update.
Poslednji build je stvarno generalno odličan ali... Uvek ima ali

Šalu na stranu, performanse ok, baterija je definitivno bolja nego na Nougat-u. Ne koristim nikakav program za ograničavanje bilo čega i imam bolje rezultate nego na N. Ovako u radu potrošnja baterije je manja na O ali ništa dramatično, no u standby-u je razlika vidna. Maltene kao da potrošnje nema. Na N nije tako. Jedino šta koristim je njegova opcija u battery delu gde za aplikacije za koje je to moguće postoji opcija da se isključi da radi u pozadini. I bukvalno ništa više. Nemam ni BBS instaliran čak.
E sad, mane poslednjeg a manje više i prethodnih buildova. Prvi i najvažniji zbog kojeg nije daily driver je mikrofon. U tihom okruženju je sve ok, napolju gde je buka, bukvalno vas niko ništa ne razume i nemoguće je razgovarati. U startu je i na N bio sličan problem ako se sećam i to se bukvalno u buildprop rešavalo menjanjem nečeg iz 0 u 1 no zaboravio sam šta je i sad čekam izmenu toga i posle par dana testiranja, za moje potrebe - daily driver. Kažem za moje, jer opet moguće je da će neko naći da neka specifična opcija možda i ne radi, no sve bitne stvari probane - radi.
Druga stvar koja ne radi je YT, crn ekran na klipovima a ton ide. Andrej zna za problem i kaže da radi na rešavanju toga.
Generalno, zadovoljan sam baš kako radi i kada se sredi ovo sa mikrofonom(objaviću ovde čim pročitam) moja je preporuka da se pređe.
Sent from my LEX820 using Tapatalk