Pa i jesu propali, nazalost. Ovo je sad trla baba dlan da joj prodje dan...zamisli pricu, nisu jos izbacili and 7 ali "bice" uskoro 2018g. , a oreo gazi uveliko. Sve i da je istinito cini se kao apsurd u ovim okolnostima.
Saglasan skroz... ;-)Nešto se dešava pošto su ponovo tražili beta testere nove. Videćemo.
Mada u principu nebitno. Nougat romovi su odlični a jako brzo će i Oreo skroz funkcionalan da bude.
To što vi volite EUI je nešto sasvim drugo
Ali slažem se, obzirom na to koji hardver za koje pare se dobija mislim da nema prostora za žalbe...
Isto i kod mene se dešava,mislim da ako je na 4g nema problema ali ako si stavio na 3g onda je to.Naravno, ja sam probao par custom romova baziranih na Nougat-u, ali mi nkako najviše leži EUI pa se patim sa njegovim nedostacima.
Pitanje za one koji su na EUI ima li neko sledeći problem:
Naime desi mi se da telefon neće da se nakači na mobilni internet, to rešim tako što uključim airplane mod i isključim i poveže se u sekundi.
Ovaj problem mi se dešavao i na X600 i na cool1 i sad na le max 2, i to samo na EUI romovima.
Možda je do apn podešavanja koja su za mts na lineage bila automatski učitana ili do kartice. ako neko ima lineage i mts možda da baci screenshot apn podešavanja.
Koliko je ovaj kabl?Našao sam ovaj kabl remax i isto piše kao i na onom te valjda je OK?![]()
![]()
Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari