Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Dobro je što rade i dalje na nadogadnji ali šteta što još ne izbacuju 7 no kako je bilo reči da su propali mislio sam da više neće ni da bude :)

Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока

Pa i jesu propali, nazalost. Ovo je sad trla baba dlan da joj prodje dan...zamisli pricu, nisu jos izbacili and 7 ali "bice" uskoro 2018g. , a oreo gazi uveliko. Sve i da je istinito cini se kao apsurd u ovim okolnostima.

Mozda preskoce andr 7 i odmah bude oreo :D

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Pa i jesu propali, nazalost. Ovo je sad trla baba dlan da joj prodje dan...zamisli pricu, nisu jos izbacili and 7 ali "bice" uskoro 2018g. , a oreo gazi uveliko. Sve i da je istinito cini se kao apsurd u ovim okolnostima.

Pa mogli su samo da kažu puj pike ne važi kao one plus jedan veliki update i ćao. Ovako se trude da i u stanju raspada pruže donekle dobru podršku.

P.S: Da uzimamo u obzir to što je većina nas svesno uzela le max 2 kad se firma već raspadala doduše po smešnoj ceni za specifikacije.

Nešto se dešava pošto su ponovo tražili beta testere nove. Videćemo.

Mada u principu nebitno. Nougat romovi su odlični a jako brzo će i Oreo skroz funkcionalan da bude.

To što vi volite EUI je nešto sasvim drugo :D

Ali slažem se, obzirom na to koji hardver za koje pare se dobija mislim da nema prostora za žalbe...

Nešto se dešava pošto su ponovo tražili beta testere nove. Videćemo.

Mada u principu nebitno. Nougat romovi su odlični a jako brzo će i Oreo skroz funkcionalan da bude.

To što vi volite EUI je nešto sasvim drugo :D

Ali slažem se, obzirom na to koji hardver za koje pare se dobija mislim da nema prostora za žalbe...
Saglasan skroz... ;-)

Naravno, ja sam probao par custom romova baziranih na Nougat-u, ali mi nkako najviše leži EUI pa se patim sa njegovim nedostacima.

Pitanje za one koji su na EUI ima li neko sledeći problem:

Naime desi mi se da telefon neće da se nakači na mobilni internet, to rešim tako što uključim airplane mod i isključim i poveže se u sekundi.

Ovaj problem mi se dešavao i na X600 i na cool1 i sad na le max 2, i to samo na EUI romovima.

Možda je do apn podešavanja koja su za mts na lineage bila automatski učitana ili do kartice. ako neko ima lineage i mts možda da baci screenshot apn podešavanja.

Nisam poslednjih nedelja pratio xda, šta se dešava sa RR i BS? Postoji li neka dobra kombinacija koja daje rezultate bolje nego verzije od pre par meseci?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ja sam već neko vreme na DU final i poprilično sam zadovoljan baterijom. RRPS poslednje verzije bi trebale da su dobre u smislu baterije ali mene izluđuje što secka pri skrolovanju i jednostavno ne mogu. On tvrdi da je takav RR i ne menja ništa a nemam živaca sa se objašnjavam da sam i ja nekada koristio RR i da nije bilo tako.

Mada je sad generalno zatišje, svi su izbacili final verzije i čeka se Oreo. Kamera radi ali ima nekih problema još no ne bi trebalo puno vremena da prođe do dobijanja funkcionalnog Oreo roma.

Reci mi da li koristiš čist DU ili u kombinaciji sa nekim BS?

DU ide sa BS3.5 po defaultu, ali camera fix koji meni ne treba pa je Andrej napravio kernel bez toga, na poslednjoj, pretposlednjoj strani je, ne znam tačno, no njega koristim.

Naravno, ja sam probao par custom romova baziranih na Nougat-u, ali mi nkako najviše leži EUI pa se patim sa njegovim nedostacima.

Pitanje za one koji su na EUI ima li neko sledeći problem:

Naime desi mi se da telefon neće da se nakači na mobilni internet, to rešim tako što uključim airplane mod i isključim i poveže se u sekundi.

Ovaj problem mi se dešavao i na X600 i na cool1 i sad na le max 2, i to samo na EUI romovima.

Možda je do apn podešavanja koja su za mts na lineage bila automatski učitana ili do kartice. ako neko ima lineage i mts možda da baci screenshot apn podešavanja.
Isto i kod mene se dešava,mislim da ako je na 4g nema problema ali ako si stavio na 3g onda je to.

Našao sam ovaj kabl remax i isto piše kao i na onom te valjda je OK?
0758a469b047966275dcf2975b91b766.jpg
50ec0672d3447c4622dc265563e3cb0a.jpg

Oreo AICP, Oreo Omnirom na XDA. Ima da se radi ali krenulo je. Ko hoće da se igra da zna...

DA zamolim još jednom može li neko da odradi screenshot apn podešavanja za MTS iz nekog custom roma tipa lineage koji ih sam učita (da se unose ručno).

Imaš dva načina i mms,kod mene je trenutno obeleženo ovaj prvi način(mts wap) a inače oba sam ih ja ručno uneo lozinka je 064 Screenshot_2017-10-26-12-10-46.jpgScreenshot_2017-10-26-12-10-58.jpgScreenshot_2017-10-26-12-11-14.jpgScreenshot_2017-10-26-12-11-21.jpg

Poslednja izmena:
Evo i za mmsScreenshot_2017-10-26-12-11-59.jpgScreenshot_2017-10-26-12-11-42.jpg

Mislio sam više zbog onog problema sa povezivanjem na mobilni internet, pa sam zato pitao da li neko može da postavi screenshot automatskih podešavanja za lineage.

Za ova ručna znam, i hvala mnogo na brzom odgovoru. Nešto mi je sinulo zbog čega se problem možda javlja.

EUI učita automatski podešavanja sa kojim ne može da se konektuje na net jer je apn type WAP umesto DEFAULT. . .

postoji li način da se taj apn profil izbriše uz neku alatku pošto je ovako to nemoguće.

Nekako mislim da se telefon zaglupi zbog tog prvog podešavanja.

Screenshot_2017-10-26-12-28-11.jpg

Poslednja izmena:
Odličan je ,brzo puni i podatke isto brzo prenosi a dužine je skoro iste kao original 2-3cm kraći.Piše 1m

Mislio sam za cenu koliko je :) jel si ga ovde uzeo, i da li imaju mozda na obe strane type-c jer je moj punjac takav...nije usb na usb type-c

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Uzeo sam ga u kompjuterskoj prodavnici 650 dinđži i dve godine garancije.Pitaću za taj.

Le X820

Cuoco92 VR10 oko 5h SoT, kombinovano mobilni net i wifi.
Radi dobro, fluidno. Od mana sam samo nasao da sad nema opcije da se neka sms konverzacija zakljuca i ucini privatnom a sve one koju su u ranijim verzijama romova ucinjene takvima sada nisu zakljucane iako stoji katanac.
Takodje u opcijama programera brzina animacija kako god da se postavi vraca se nakon restarta ili ciscenja na x1. Ovo zadnje je moguce bug kao posljedica sto je radjen dirty flash jer je bila prisutna i na ranijoj verziji roma.

Poslednja izmena:
Ako jos neko ima cuoco92 vr9 ili vr10 nek se javi da samo provjeri da li ima ovu opciju za hide u sms aplikaciji (udje se u neku sms konverzaciju pa onda u desnom gornjem uglu na "more" i onda u listi opcija bi trebalo da postoji "set to private")
Mozda @rista1 ?

Naravno da koristi.
Dragi @BenDoverMNE recimo ako imas ljubavnicu pa da zastitis tu konverzaciju :p ili ono sto vecina srecnih ima, koji rade i prihoduju, sms od banke, pa sto bi to neko gledao ko uzme tel "cisto da pogleda" ;)

Ako neko koristi cuoco92 rom nek se javi :type:

:)... Svako prema potrebama...
Nijesam nikad imao ljubavnicu, a nemam nosy drustva - izuzev jedne koleginice koja kada joj se da da pogleda fotku, instinktivno krene u slide...
Mialim, ko normalan vrshlja po tudjim porukama i sl...

Ahahahahhahaha.
Ne znam je li pozitivno to sto nisi imao ljubavnicu :D
A za ljude koji vrsljaju po tudjem tel kad kaze "e jel to novi tel, daj da pogledam" ili sto ti kazes das da vide sliku, nazalost ima ih koji vrsljaju pa s toga ovo bude korisno.

Ponovicu, ko koristi Cuoco92 rom u tel, neka se javi da provjerimo nesto. Hvala !

Nazad
Vrh Dno