Pa i jesu propali, nazalost. Ovo je sad trla baba dlan da joj prodje dan...zamisli pricu, nisu jos izbacili and 7 ali "bice" uskoro 2018g. , a oreo gazi uveliko. Sve i da je istinito cini se kao apsurd u ovim okolnostima.
Saglasan skroz... ;-)Nešto se dešava pošto su ponovo tražili beta testere nove. Videćemo.
Mada u principu nebitno. Nougat romovi su odlični a jako brzo će i Oreo skroz funkcionalan da bude.
To što vi volite EUI je nešto sasvim drugo 😀
Ali slažem se, obzirom na to koji hardver za koje pare se dobija mislim da nema prostora za žalbe...
Isto i kod mene se dešava,mislim da ako je na 4g nema problema ali ako si stavio na 3g onda je to.Naravno, ja sam probao par custom romova baziranih na Nougat-u, ali mi nkako najviše leži EUI pa se patim sa njegovim nedostacima.
Pitanje za one koji su na EUI ima li neko sledeći problem:
Naime desi mi se da telefon neće da se nakači na mobilni internet, to rešim tako što uključim airplane mod i isključim i poveže se u sekundi.
Ovaj problem mi se dešavao i na X600 i na cool1 i sad na le max 2, i to samo na EUI romovima.
Možda je do apn podešavanja koja su za mts na lineage bila automatski učitana ili do kartice. ako neko ima lineage i mts možda da baci screenshot apn podešavanja.

Koliko je ovaj kabl?Našao sam ovaj kabl remax i isto piše kao i na onom te valjda je OK?![]()
![]()
Послато са Le X820 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari