Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ja već javio drugarima. Inače, gledam grosso, od leeca imaju samo 4-5 modela, izgleda duže vreme nisu dobijali robu od leeca čim je ovako prazno.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ovo nije vijest za radovanje jer se od ovoga u krajnjem ne moze ucariti nista, mozemo samo izgubiti, podrska i sve uz nju sada su dovedeni u pitanje.
Nadam se da ce mu Kina, kao ozbiljna i mocna drzava, pomoci nekim kreditnim aranzmanom da izroni...

Podrške realno nema već mesecima u praksi... Tako da ne gubimo ništa.

Najgora stvar je sto ovi nasi izgleda nisu dobro preveli...jer su napisali 1.2 hiljade milijardi yuana..a to mu dodje 180 milijardi dolara a ne dolara..

Takodje negde sam jucr procitao da se pojavio screenshot sa 7.1.2 koji nameravaju da izbace...

Svu podršku koju imamo možeš naći na xda, prema tome ja sam siguran da ne gubimo ništa. Delova ima na aliju, eventualno smo možda zakinuti za max 3 (ako bi uopšte izašao).

Darko, ako ti nije smor i kad mognes, baci par screenshots iz tog RR koji koristis, da vidim kako to graficki izgleda...takodje ima li teme dostupne na nekom tipu addonsa rr ?

Da ali piše da je presell te ga nema još uvek.6.3" ekran,3700mAh baterija i 399$ a ostalo skoro isto kao lemax2 . Stvarno su pukli.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Jako je cudno sto ga ima samo 1 prodavac...nisam siguran da je ovo izaslo :D
Pa da nije ovo izaslo..lepo pise da se ocekuje ovog meseca..i specifikacije nisu tacne

Poslednja izmena:
Da ali piše da je presell te ga nema još uvek.6.3" ekran,3700mAh baterija i 399$ a ostalo skoro isto kao lemax2 . Stvarno su pukli.

Sent from my Le X820 using Tapatalk
To nisu dobre spec..vidis da se na prvom sajtu razlikuju spec nego na kimovilu...

Ako bude imao 821 nije vredno prelaska..ni 835 nije vredno toliko...jos ako bude izgledao potpuno isto kao sadasnji...

Mislio sam čudo se ne govori o njemu kada je već u najavi, a ne da je pušten u prodaju. Lično sam očekivao mnogo više. Ne znam, možda drugačiji dizajn, svi su im 95% isti, a i hardverski nije mnogo drugačiji od prethodnika (ako izuzmemo dijagonalu, mada tu ima različitih informacija)

Nije izasao max3 i pitanje je hoce li...najave i nagadjanja su odavno i 2 put odgodjeni datumi izlaska na trziste.
A ako se i desi da izadje ove specifikacije nisu vrijedne apsolutno za upgrade.

Poslednja izmena:
Ja videh na jednom od onih linkova da ima mediatek. Ako je stvarno tako onda su definitivno pukli.

Pa nema sigurne info...to su sve nagadjanja samo. Negdje ide varijanta sa SD820, negdje sa SD821 a negdje sa mtk X27...dakle nagadjanja. Pa ide dual kamera na 13mpx, a onda ne nego 1 od 22mpx.
A mtk kao mtk ne bi bio razlogom da su pukli posto su to takodje dobri i izdrzljivi procesori.

Ako ne stave snapdragon ne znaci da su pukli nego da ih samsung snapdragon nesto ucenjuju..Mada da sam na njihovom mestu cekao bih novu SD verziju..jer lemax2 je telefon i dalje u top10 na svetu..

Kakve veze ima Quallcom (SD) sa Samsungom ?

Mora da Darko nije vidio post sa prethodne strane ;) pa da pitam, jel RR gui i dalje onako "suv" android bez customisation, dostupnost tema i sl ?

Pa koliko sam ranije procitao negde Samsung je pokupovao sve sd835 cipove...

Skines launcher kao 90% korisnika androida i rešiš problem :) ja koristim RR, ali iskreno sam zaboravio kako izgleda default launcher jer sam odmah potom instalacije sistema instalirao Evie launcher.

Video sam post ali bez da me pogrešno shvatiš. Treba 30 sec da na Google otkucaš RR screenshots ili da eventualno odeš na RR temu na XDA i u prvom postu vidiš sve to detaljno što te zanima.

Inače da, Evie bez razmišljanja. Nema previše a opet ima sve meni potrebne opcije. Prost, brz i besplatan za razliku od Nove.

Video sam post ali bez da me pogrešno shvatiš. Treba 30 sec da na Google otkucaš RR screenshots ili da eventualno odeš na RR temu na XDA i u prvom postu vidiš sve to detaljno što te zanima.

Inače da, Evie bez razmišljanja. Nema previše a opet ima sve meni potrebne opcije. Prost, brz i besplatan za razliku od Nove.

Sve OK.

Nije meni tesko to naravno, prije nego sam te pitao otisao sam na XDA da pogledam, ali vidim na prvoj stranici su SS stari, od starta teme, rekoh mozda su mijenjali gui koncept/izgled.
Takodje me zanimala i ta customisation, sta koristis, kako to izgleda na drugom lanceru uz eventualno neku temu koja nije default.

Ništa sem Evie launchera i Yitax ikonica. Volim clean look i bilo kakav šareniš a la EUI kod mene jednostavno ne dolazi u obzir...

Meni je RR odličan rom, ali me baterija ubi. Jedva izdrži dva sata. Jeste da koristim dve kartice, osvetljenje na max, lte tokom dana, ali svakako je malo. Jedino me to tera da se vratim na eui, ali sam navikao na rr.

Dve kartice isto. Kuća, kancelarija wifi, ostalo naravno LTE. I u tom kombinovanom režimu je 5-6h SOT, mada i meni deluje da su ranije verzije bile malo bolje po pitanju baterije. No sa ovim powersave profilima sam namestio sve tako da maltene nemam potrošnju kada je ekran ugašen i to mi je dovoljno.

I jedno pitanje, ako smem? Zašto osvetljenje na max? Meni je prejako i ovo na auto što mi stoji... Pogotovo kada sam u zatvorenom.

Pa jeste na auto, ali je slajder na max. :) ne znam kako uspevas da izguras 5/6 sati, ponavljam, jedva 2. :)

Ja isto koristim dve kartice, WiFi otprilike 70% vremena, ostalo 4G/3G, u zavisnosti od korišćenja oko 3-4h SOT max. Već sam se navikao na to i pomirio da bolje ne može. Znam da je Darko baš puno vremena podešavao i čačkao, ja iskreno nisam toliko (a nije ni da nisam) i ovo je maksimum što sam uspeo. Mada za moje potrebe i to je sasvim OK, izgura mi baterija uglavnom ceo dan.

Koristim unofficial powersave edition. Slajder je na sredini :)

Ovde za svaku app možeš da podesiš wake from idle, run in background itd. Nešto kao advanced verzija onoga što sada imamo u privacy settings. Svakoj app za koju ne želim da radi to nešto - to nešto sam blokirao. Takođe aktivirao sam tzv deep profile(forsira doze nakon 30sec) i dodao u listu sve app za koje želim da mi notifikacije nesmetano stižu itd. Rezultat je da je potrošnja sa ugašenim ekranom tipa 0.8% što je stvarno smešno. Kada je ekran upaljen, naravno troši isto kao i ranije tj zavisi šta i koliko koristiš ali imamo na raspolaganju onu struju koju bi smo potrošili na besmislene wakeups recimo od google play servisa itd.

Da sam ceo dan kući, na wifi only, bez problema 9h SOT. Dakle bez LTE koji mnogo više troši. Plus naravno, napolju i auto senzor radi svoje pa je osvetljenje mnogo jače i naravno to ima svoju cenu. Mada kažem, bilo je ranije i boljih rezultata. Recimo sa 0805 RR sam imao preko 10h SOT na wifi only isto.

Takođe zavisi koliko slikaš tj koristiš kameru. Mislim da tu plaćamo cenu neodgovarajućih drajvera ili čega već ali pri snimanju u slikanju baš diže temperaturu i troši dosta.

Ja isto koristim dve kartice, WiFi otprilike 70% vremena, ostalo 4G/3G, u zavisnosti od korišćenja oko 3-4h SOT max. Već sam se navikao na to i pomirio da bolje ne može. Znam da je Darko baš puno vremena podešavao i čačkao, ja iskreno nisam toliko (a nije ni da nisam) i ovo je maksimum što sam uspeo. Mada za moje potrebe i to je sasvim OK, izgura mi baterija uglavnom ceo dan.

Da, što je najgore sve se svodi na taj neki psihički efekat... Jao imam samo još 68% baterije :) A u realnosti nikad nisam došao za ovih evo 10 meseci već, u situaciju da budem čak i blizu toga da me baterija izda. A jesam heavy user i dosta koristim telefon. Tako da, da, nije ovo Redmi Note 4 i dva različita univerzuma su ali je baterija skroz korektna. Manje zahtevan korisnik dva dana bez problema.

Nazad
Vrh Dno