To nisu dobre spec..vidis da se na prvom sajtu razlikuju spec nego na kimovilu...Da ali piše da je presell te ga nema još uvek.6.3" ekran,3700mAh baterija i 399$ a ostalo skoro isto kao lemax2 . Stvarno su pukli.
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Video sam post ali bez da me pogrešno shvatiš. Treba 30 sec da na Google otkucaš RR screenshots ili da eventualno odeš na RR temu na XDA i u prvom postu vidiš sve to detaljno što te zanima.
Inače da, Evie bez razmišljanja. Nema previše a opet ima sve meni potrebne opcije. Prost, brz i besplatan za razliku od Nove.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Da, što je najgore sve se svodi na taj neki psihički efekat... Jao imam samo još 68% baterijeJa isto koristim dve kartice, WiFi otprilike 70% vremena, ostalo 4G/3G, u zavisnosti od korišćenja oko 3-4h SOT max. Već sam se navikao na to i pomirio da bolje ne može. Znam da je Darko baš puno vremena podešavao i čačkao, ja iskreno nisam toliko (a nije ni da nisam) i ovo je maksimum što sam uspeo. Mada za moje potrebe i to je sasvim OK, izgura mi baterija uglavnom ceo dan.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari