Da, sve normalno radi tad. Isto se i meni to desilo kažem ti, instalirao BS i nisam ni primetio iskreno. Tek kasnije, da upalim kameru... Ne radi.I kad uradiš tako kamera ti normalno radi? Što se modema tiče, mislio sam da koristim neku stariju verziju pa sam zbog toga nedostupan na drugoj kartici - ako to uopšte ima veze.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Kakve su vam temperature ?Malo intenzivnije koriscenje I jedva mogu da taknem FP senzor
Sent from my LEX829 using Tapatalk
Igram samo deer hunter ,rokam jeleneAko tu podrazumevaš igrice onda da se ogradim jer iste ne igram... Ostalo, jedino kada se primetnije zagreje je kada se intenzivno koristi kamera. Dakle ne slika dve već dvadesetak ili snimanje videa itd. Ali opet nije tako da ne mogu da pipnem FP senzor.
Čak ni navigacija ne greje nešto preterano.
I naravno, instalacija romova itd zna da bude vruća
P.S. Taj Kernel Adiutor ima neki bug, nekad, mada nisam utvrdio pravilo, kada otvoriš app dva veća jezgra zakucaju na max frekvenciju i tako bude dok ne ubiješ app. Deinstalirao sam ga odavno. Vidiš da i tebi na SS rade na 2150MHz.
Ništa mi ekran ne zvecka a taj adapter imaš kod Kineza u radnji pa izaberi neki lepši cena od 30-100 dindzi.
Sent from my Le X820 using Tapatalk
A kod tebe je već engleski... Ne diraj ništa onda. Moj je isto stigao sa engleskim splash screenom ali je moj došao sa cuoco92 romom. Tj svi telefoni sa grosso shopa su išli sa cuoco92.
Pitaj boga kakav je to rom, moja preporuka svakako je da to sklanjaš. Svejedno da li išao na neki EUI ili na LOS/AOSP...
Zašto bi uopšte stavljao oficijelni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari