Šta je novo?

LeEco Le Max 2

I kad uradiš tako kamera ti normalno radi? Što se modema tiče, mislio sam da koristim neku stariju verziju pa sam zbog toga nedostupan na drugoj kartici - ako to uopšte ima veze.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Kakve su vam temperature ?Malo intenzivnije koriscenje I jedva mogu da taknem FP senzor
e9eb9b1f5a9de191d257a5acc6a56a7d.jpg

Sent from my LEX829 using Tapatalk

I kad uradiš tako kamera ti normalno radi? Što se modema tiče, mislio sam da koristim neku stariju verziju pa sam zbog toga nedostupan na drugoj kartici - ako to uopšte ima veze.

Da, sve normalno radi tad. Isto se i meni to desilo kažem ti, instalirao BS i nisam ni primetio iskreno. Tek kasnije, da upalim kameru... Ne radi.

Što se ovog drugog tiče, rekoh ti šta sam ja na 0050 modemu primetio i zato sam se vratio na 0033. Mada tu može itekako i do same kartice da bude problem. Najlakše to testiraš, uzmi neku drugu karticu i probaj, ako si i tada nedostupan onda je do telefona pa onda tek da se vidi jel SW ili HW.

Kakve su vam temperature ?Malo intenzivnije koriscenje I jedva mogu da taknem FP senzor

Sent from my LEX829 using Tapatalk

Ako tu podrazumevaš igrice onda da se ogradim jer iste ne igram... Ostalo, jedino kada se primetnije zagreje je kada se intenzivno koristi kamera. Dakle ne slika dve već dvadesetak ili snimanje videa itd. Ali opet nije tako da ne mogu da pipnem FP senzor.

Čak ni navigacija ne greje nešto preterano.

I naravno, instalacija romova itd zna da bude vruća :)

P.S. Taj Kernel Adiutor ima neki bug, nekad, mada nisam utvrdio pravilo, kada otvoriš app dva veća jezgra zakucaju na max frekvenciju i tako bude dok ne ubiješ app. Deinstalirao sam ga odavno. Vidiš da i tebi na SS rade na 2150MHz.

Poslednja izmena:
Ako tu podrazumevaš igrice onda da se ogradim jer iste ne igram... Ostalo, jedino kada se primetnije zagreje je kada se intenzivno koristi kamera. Dakle ne slika dve već dvadesetak ili snimanje videa itd. Ali opet nije tako da ne mogu da pipnem FP senzor.

Čak ni navigacija ne greje nešto preterano.

I naravno, instalacija romova itd zna da bude vruća :)

P.S. Taj Kernel Adiutor ima neki bug, nekad, mada nisam utvrdio pravilo, kada otvoriš app dva veća jezgra zakucaju na max frekvenciju i tako bude dok ne ubiješ app. Deinstalirao sam ga odavno. Vidiš da i tebi na SS rade na 2150MHz.

Igram samo deer hunter ,rokam jelene
Vazi obrisacu onda to

Poslednja izmena:
Evo malo izveštaja u vezi power save patch-a. Radi. Ali...

Stvarno maltene nema potrošnje sa ugašenim ekranom. Međutim kada se namesti kako treba tj da nema wake-ova koje ne želimo ima problema sa notifikacijama.

1. Whatsapp - sve ok. Sve i dalje radi normalno i ne zahteva nikakvo čačkanje.

2. Viber - ne rade notifikacije. Mora da se isključi battery optimization za njega u settings i onda je sve ok.

3. Twitter - sve ok bez čačkanja.

4. FB jedino nisam probao jer mu je tamo uvek sve na off pa me totalno ne zanima rade li notifikacije.

5. Gmail - ne rade i šta god da sam probao - ne rade.

6. Outlook - isto kao i Gmail.

7. Tapatalk - isto kao i Gmail.

Da je nešto drugo progutao bih, ali notifikacije za TT i mail moram da imam tako da dok se ne nađe rešenje, za sada je ovo na off.

Na moderate podešavanjima je maintenance window 15min a na deep je 30min što znači ako sam dobro razumeo da bi tada notifikacije trebalo da prođu. Sa 15min bih i živeo zarad bolje baterije međutim problem je što za mail i TT nikako ne stižu dok se ne upali ekran.

Eto.. Tako da za sada, moja preporuka je off.

@Darko i ostale kolege,

Telefon mi stize, s toga kazite mi sto da ubacim da imam najbolju autonomiju baterije i stabilan rad bez bagova ? Hvala.

020s stok,root par zamrznutih apk i za notifikacije tri brza sređivanja.Sve radi i kamera 10, SOT od 4-5 h prosečno.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Mislim da prvo trebaš da doneseš odluku koji od "dva sveta" želiš tj šta ti se više sviđa. EUI varijanta ili neki AOSP/LOS. Pa tek onda da pričamo gde je u toj grupi to što ti želiš. Glupo je da ti ja kažem sad nešto za LOS a tebi se sviđa EUI. I obrnutno.

U pravu je Darko, telefon će ti stići sa nekom verzijom EUI te videćeš na šta to liči pa probaj posle i neki AOSP pa odluči šta ti paše.

Dobio si odgovore od dva najveća zagovornika sistema, jedan EUI drugi AOSP, svi drugi odgovori su suvišni

Phone je dosao sa 019s eui, bez mogucnosti ota update, sto je bzv. Nekako skuvan, ima sve jezike ( ne znam da li najnovi eui to takodje ima?) Nigdje nema kineskih slova, a i kutija je na engleskom sve iako je x820, kao pise da je za hongkong trziste)
Svega nekoliko online tema sto me je bas zacudilo, na xiaomi ima na hiljade...
Nisam jos poceo koristiti kartice unutra, dok ne sredim neke obaveze i prebacim sve sa starog na novi tel. Nadam se da ce to biti uskoro pa cu vidjeti sta i kako, svi su izgledi da makar treba ubaciti najnoviji eui sa ota update(ako ima sve jezike) i kingroot.

Ako oces da ostavis eui onda obavezno probaj i cuoco92 rom....

Evo vidim da na ovom skuvanom 019s nemam ni opcije snimanje razgovora.
Nesto se ne fale sa tim cuoco92, al kad savladam kako se step by step ubacuje custom rom, twrp, root, probacu.
Ono sto sam primijetio je da se ekran cuje (zvuk kao suplje, bluup) kad se malo snaznije pritisne ekran prstima u nivou FP. Probajte pa javite je li kod svih takva situacija.

Ja imam staklo, tako da gde god pritisnem uvek je isto :) mislim da po defaultu imaš twrp, samo skini rom koji želiš da ubaciš i flešuj.

Ne vjerujem da ima twrp po defaultu na ovom romu...ne vidim ni su ikonicu, kako provjeriti ?
Ima li neka flash fabricka app za instalaciju eui klasicno sa pc ?

Ugasiš ga pa držiš pow i vol+ i ako uđeš u twrp onda imaš a ako piše EUI onda fabrički.

Ok, provjericu kasnije.
Bas sam ovako na prvu loptu razocaran i iznerviran...Prodavac mi je ostetio (ogrebao na donjem dijelu kod zvucnika) telefon iako je bilo dogovoreno da ne otvara kutiju, onda ovo sa neprijatnim zvukom kad se pritisne ekran prstima u nivou FP, zatim poslao mi je ispravljac za UK onaj ogromni sa 2 metalna siljka i jednim plasticnim pa na njega ide ogroman suko utikac- adapter za nasu struju (kakav se koristi na sporetima za monofaznu struju)Pitanje je hice li preko dispute ista refundirati jer je bezobrazni deggenerik. Uzas !
Pokusao na ovom eui 19s sto je dosao s njim da pomocu sms backap vratim svoje sms ppruke sa google drive, vraca ih jako dugo a onda message app prestaje da radi, blokira i td...slicno i sa call-contact default app kad sam vratio pozive. Uzas :((( Na svim dosadasnjim tel to vracanje sms/calls je besprekorno radilo, takodje na xiaomi.

Molio bih nekog od kolega ako moze step by step da napise ( ili linkuje ako je vec pisano, na cemu se izvinjavam ako sam propustio) kako uraditi instalaciju eui roma, kako custom roma (cuoco92, small eui, rr, los...) sa svin sto je potrebno instalirati uz rom i linkovima gdje naci najnovije rr, eui, cuoco92 i sl.
Da li cu na najnovijem eui imati ovako sve na engleskom od boot logoa do menija i td...ako cu imati kineska slova da ne stavljam eui. Mada je cudno kako je na ovom sve na engleskom (postoje i ex yu jezici) a da takav isti novi eui ne postoji.

Poslednja izmena:
Da me ne razumeš pogrešno ali sve sažvakano imaš već na XDA. Bukvalno step by step.

Inače izašao je 1306 RR. Blackscreen 2.3 kernel, audioFX, ambient display + nightlight. Za sada deluje odlično.

Ništa mi ekran ne zvecka a taj adapter imaš kod Kineza u radnji pa izaberi neki lepši cena od 30-100 dindzi.

Pretpostavljam da je ovaj moj eui 019s predvidjen za usa model i da je pechovan...zvanican najnoviji eui nece imati ex yu jezike, boot logo i full bez kineskih slova ?

Na stock nemaš yu jezike i imaš po neku kinesku apk.

To nije boot logo to je splash screen. Imaš na XDA takođe uputstvo za menjanje istog na engleski. Google -> le max 2 splash screen. To zameniš jednom i posle ako ne vraćaš zvanični kineski rom miran si.

Ništa mi ekran ne zvecka a taj adapter imaš kod Kineza u radnji pa izaberi neki lepši cena od 30-100 dindzi.

Ne znam jesi li me dobro razumio, ako bude trebalo slikacu pa cu okaciti.
Ne mogu staviti manji adapter jer je ispravljac za UK struju i ima ona 3 siljka (dva paralelna metalna i treci iznad plasticni i prave oblik trougla) Makar ja nisam vidio da postoji neki mali normalni adapter za ovakav ispravljac.

To je EU adapter i ovo je najmanji koji postoji koliko ja znam.
uploadfromtaptalk1497370265046.jpg

Sent from my Redmi Note 4X

Darko, rista

Da, splash screen, ja ga nazvah boot logom/animacijom jer to u biti jeste.
Pa na koju foru je sad kod mene na engleskom ispisu sa sve onom lijepom animacijom eui ?
Jel moguce da je ovo rom za usa verziju u njemu i mogu li taj oficijelni rom ubaciti u njega i odakle ?

A kod tebe je već engleski... Ne diraj ništa onda. Moj je isto stigao sa engleskim splash screenom ali je moj došao sa cuoco92 romom. Tj svi telefoni sa grosso shopa su išli sa cuoco92.

Pitaj boga kakav je to rom, moja preporuka svakako je da to sklanjaš. Svejedno da li išao na neki EUI ili na LOS/AOSP...

Zašto bi uopšte stavljao oficijelni?

Evo slika, uzas, blago receno.
Na slici pored ruke da se ima predstava koliko je to "cudo".

Prilozi

• IMG_20170613_181558.jpg
    IMG_20170613_181558.jpg
    1,013.1 KB · Pregleda: 57
  • IMG_20170613_181605.jpg
    IMG_20170613_181605.jpg
    1,015.4 KB · Pregleda: 55
A kod tebe je već engleski... Ne diraj ništa onda. Moj je isto stigao sa engleskim splash screenom ali je moj došao sa cuoco92 romom. Tj svi telefoni sa grosso shopa su išli sa cuoco92.

Pitaj boga kakav je to rom, moja preporuka svakako je da to sklanjaš. Svejedno da li išao na neki EUI ili na LOS/AOSP...

Zašto bi uopšte stavljao oficijelni?

Da splash je na engleskom sa eui animacijom. Ubacivanje novog ROMa to nece pokvariti ?
Pa daj predlog koji eui da instaliram da sljaka sve kako treba. Kasnije bih probao RR ako mi ne bude stimao taj. Mislio sam da kad ubacujem eui da je to oficijelni rom kao kod drugih proizvodjaca.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno