Nisam mogao odraditi preko adb sideload jer mi je tokom rada po upuustvu, preko konzole pc-a, prijavio gresku u detekciji telefona, pa sam na kraju potpuno van sebe i iscrpljen psihicki, otisao da pozajmim otg i odmah preko njega uspio uvesti rom i instalirati cuoco92 023s v93a.
Generalno nije sve kako treba sa drajverima pa bih volio da otvorimo malo dijalog oko toga i da se postave pravi (u postovima gore sam molio nekog od kolega koji ima adb drajvere i drajvere za uredjaj koji 100% rade na win7 x64 sa X820 da se okaci ili ako je vec kaceno ranije, barem link do tamo) Cudno je sve, na adb drajverima koje sam imao (a preko njih je do sad radio ok xiaomi sd i jos jedan mtk) nije htjela cuoco apps da odradi twrp, pa sam skunio Qualcom drajver i onda je proslo sve. Medjutim kada se desilo sto se desilo, nisam mogao da odradim adb sideload, sto negdje ipak govori da tu nije sve kako treba.
Moram to napraviti kako treba, deinstalirati sve i onda vidjeti sta instalirati.
Prvi utisci Cuoco92 su mi losiji nego indian eui, iskreno. Mozda ce se vremenom to promijeniti. Makao mi je stock splash image sa indian, ovaj mi je ruzniji... I ovdje je uredjaj spor, tj system meni, posebno back button je uzasno spor kako ovdje tako i na eui.
Ima li tome lijeka da kad se pritisne back button da ne postoji ovolika zadrska-lag ? Na svim tel koje imam u kuci to radi kao metak a ovdje ko na Samsung S3