Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Evo da vidiš da je baterija dovoljna za normalno korišćenje.Od 07.00 je na internetu od toga 3h na mobilnom,sat vremena razgovora,20 minuta igrica,viber,surf, facebook,gmail, tapatalk....i u 21:00 je na 52% i 2h17 minuta SOT.kod mene obično bude do uveče 4h SOT ali danas nisam imao mnogo vremena da se zezam sa igračkom.
3aa1aa786151692ea3e5799be19feaa5.jpg
163877862c3efafc3006f430a574cfef.jpg

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Poslednja izmena:
O20s stock,root,zamrznute par aplikacija, greenify za one što ne koristim stalno (za koje treba notifikacije one ne idu tu),nova launcher, umesto facebook -simple pro ali imam i messenger,viber,gmail.... (Twitter,instagram za ove dve sam isključio notifikacije jer uđem povremeno po potrebi) i lokaciju držim isključenu sem kada koristim navigaciju.
Evo i kako sam namestio:
bdfcda5961a61245575823bd7c31310e.jpg

Poslednja izmena:
Lijepo graficki izgleda.
Mada mi nisu jasne ove 3 ikonice s lijeva dolje do slusalice..Greenfy mi nije nikad bio jasan kako se koristi i kako radi, probao sam ga davno na samsungu, nista se tu nije desavalo.

@acapn91 Nijedan :) Ništa od tih podešavanja nisam uključio jer kad sam se igrao sa time nisam video skoro nikakvu razliku.

@nikdus RR radi ok. Kernel koji mi ovde spominjemo je custom. Sa onim koji ide kao default, sve radi pa i IR. Ne postoji nešto što radi na MM custom a ne radi na N custom.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Lijepo graficki izgleda.
Mada mi nisu jasne ove 3 ikonice s lijeva dolje do slusalice..Greenfy mi nije nikad bio jasan kako se koristi i kako radi, probao sam ga davno na samsungu, nista se tu nije desavalo.
Da pokusam ja... Na sredini kamera, pa tapatalk i ne znam sto je ovo skroz lijevo... A poznato mi je...

Darko :super si to namestio. Vidim koristis here maps ,ja copilot
Nikdus : dole je tapatalk,kamera i ulaz u instalirane aplikacije-app drawer.

Navikao sam na heremaps još dok sam lumiu koristio i ostade tako. A i besplatna je app pa se ne maltretiram previše.

Da, dosta je koristim i jako retko neki problem...

Zaboravih, ovo je novo na 1905 RR. Doze sada radi baš dobro, bukvalno nema potrošnje kad ugasiš ekran...

Screenshot_20170522-230737.png

Ljudi treba mi mala pomoć, trebalo bi da naručim zadnju kameru i našao sam na Ali-ju međutim oni nude dve mogućnosti tj dva tipa 1607 i 1608. E sad kako da nađem koji je tip? A da ne rasturam telefon :)

Darko, imaš link za 1905? Ja ne mogu nigde da ga nađem.

Instalirao sam ga. Videću kakav je. A reci mi što se tiče BS, je l se instalira nakon instalacije ili je rom baziran na Mokee i tu nema menjanja?

Instaliraš rom, bootuješ, nazad u recovery pa onda flashuješ BS i odmah zatim i Magisk. Reboot i to je to.

1905 dolazi sa Mokee kernelom ali bez problema staviš BS. Doduše 1.7, ovih kasniji ne rade za sada. Mada su tu negde po potrošnji. Jedino što za BS ima mnogo više podešavanja.

2305RR izašao. BS2.1 je default kernel sad. To je to, ne mora ništa dalje da radi.

Dakle samo rom + gapps pico i mirni ste.

Idem onda sad na njega ☺️ inače, ono što sam uspeo da primetim od sinoć do sad sa 1905 je da je potrošio oko 4-5% od 1h do 8h. Dakle, drastično se smanjila potrošnja kada se telefon ne koristi. Videću danas kako se ponaša 2305, mada na poslu sam, nemam baš puno vremena za igru.

EDIT: Darko, da li uopšte da ga instaliram? Vidim da si pisao na xda da doze ne radi.

Poslednja izmena:
Ne, ne, radi sve kako treba. Samo u settings ne prikaže koja je opcija setovana. Dakle izabereš, on primeni ali ne pokaže to. Ispraviće. No radi doze super. Odličan rom.

Kod mene nikako nece ViperFX da radi nakon update-a, pa sam vratio backup starijeg builda. Radio sam 3 puta clean install i nikako nece da odradi update drivera. Bez ViperFX-a, zvukovi su preglasni, ne mogu koristiti telefon

Čudno... Mada se još neko žalio na ViperFX. A kad odradiš dirty flash preko tog backupa isto bude?

Screenshot_20170524-224653.png

I kod mene normalno radi. Savo, a koju verziju RR instaliraš?

Prvo sam radio dirty flash, pa onda samo tbog viperfx-a 2 puta clean. Kad ga startujem, trazi update drivera, onda mu odobrim root preko magisk-a i kada to odradim javi mi nekakav I/O error, da ne moze skinuti driver, da restartujem telefon i probam opet. Isto kao onom liku na XDA. Nakon restarta isto. Ubacivao sam RR 2305.

A da probaš da skineš onaj ViperFX iz Magiska?

Nazad
Vrh Dno