Možda ti prst ne valja
Šalim se. Nemam drugu ideju. Meni u trenutku otključava telefon bukvalno. Jedan prst samo skeniran i to samo jednom.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Ma da, palo je i meni na pamet da je prst pokvaren
Možda ti prst ne valja
Šalim se. Nemam drugu ideju. Meni u trenutku otključava telefon bukvalno. Jedan prst samo skeniran i to samo jednom.
Ja sam probao svaki onaj sto si okacioJel si ti probao da se igraš sa ovim modemima?
Mozda ce jos nekome koristiti koga budu zezali restarti kao mene. Jutros sam flesao 5.7.019s rom pa onda wipe i na kraju RR-N. Za sada ni jedan reboot, a dnevno ih je bilo po 5-6. Rom radi super za sada, ima dosta bolju bateriju nego cuoco92 rom. Jos ostaje da provjerim kako radi navigacija, jer mi cesto zatreba. Ako i ona bude radila kako treba, ja sam telefonom prezadovoljan, nakon pocetnog razocarenjajedino FP senzor ne radi dobro, ali kako smo ranije zakljucili, to je do prsta
necu se vise zezati sa tim, ne treba mi.
Ja sam se 2 meseca *****avao na Aliju da povratim refund za fp i na kraju sam nekako uspeo..
tako je.. "otkljucava" druge boje ledice..Šta to radi? Omugućava da menjaš boju za notifikacije za razne app?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari