Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Sad cu da pregledam XDA :) desio mi se jutros random reboot na RR-M, sad cu da probam clean flash china stable roma pa da onda ponovo vratim backup RR-M, prosli put su restarti prestali na taj nacin.

Zanimljivo je da ne odradi kompletan reboot, vec se odmah pojavi RR logo, znaci onaj njegov logo na pocetku preskoci, tako da reboot dosta krace traje nego restart koji se radi preko menija.

Poslednja izmena:
Pa treba da izabereš restart, ne Soft restart.
d5b015ac1ce9afe6c2f79f54b9b8d9e4.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ne izaberem ja nista, sam se restartuje ponekad. Jutros je odradio soft restart prilikom pokusaja skidanja aplikacije sa playstore, najcesce se to desi prilikom otkljucavanja telefona. Kontam da ga nije flesanje onog radia za fingerprint poremetilo, zato sam flesao stariji cn stable rom, pa wipe, pa na kraju restore twrp backup rr-m

Mozda ce jos nekome koristiti koga budu zezali restarti kao mene. Jutros sam flesao 5.7.019s rom pa onda wipe i na kraju RR-N. Za sada ni jedan reboot, a dnevno ih je bilo po 5-6. Rom radi super za sada, ima dosta bolju bateriju nego cuoco92 rom. Jos ostaje da provjerim kako radi navigacija, jer mi cesto zatreba. Ako i ona bude radila kako treba, ja sam telefonom prezadovoljan, nakon pocetnog razocarenja :) jedino FP senzor ne radi dobro, ali kako smo ranije zakljucili, to je do prsta :) necu se vise zezati sa tim, ne treba mi.

Jel primetio neko zagrevanje telefona oko navigacijskih tastera? Koristim onscreen dugmiće, ali se deo oko njih i iznad njih baš greje...

Ne tj ja primetim da je toplo na samim tasterima, koristim hardware buttons, no to pripisujem diodama za osvetljavanje. Nije ekstremno ništa.

Mozda ce jos nekome koristiti koga budu zezali restarti kao mene. Jutros sam flesao 5.7.019s rom pa onda wipe i na kraju RR-N. Za sada ni jedan reboot, a dnevno ih je bilo po 5-6. Rom radi super za sada, ima dosta bolju bateriju nego cuoco92 rom. Jos ostaje da provjerim kako radi navigacija, jer mi cesto zatreba. Ako i ona bude radila kako treba, ja sam telefonom prezadovoljan, nakon pocetnog razocarenja :) jedino FP senzor ne radi dobro, ali kako smo ranije zakljucili, to je do prsta :) necu se vise zezati sa tim, ne treba mi.

Jesi li fleshovao nakon RR-N modem 419? To bi trebalo da zaokruzi pricu... Ja sam koristio kada sam bio u Budimpesti par puta kratko Here aplikaciju i radilo je sve kao sat...

Jos cu i to onda da probam, pa javim, mada mi i navigacija radi ok ovako

Ja naručio na aliju novi senzor otiska. Pa cu zameniti kad stigne, modemi ne pomažu. Bar ne za sad.

Koji si narucio? Problem je samo da se skine ekran posle je prosto.Mislim da modemi pomazu kod x829 a za x820 ne ,ja sam uradeo i postupak kod brikovanja telefona i nista ,te ko ne zezne telefon ne bih mu preporucio da to radi jer ima zezancije da se nadogradi pa ako nije iskusan ima dobro da se pokaje .

Poslednja izmena:
Pokušao sam i ja taj unbrick metod ali nema nikakvih promena, fp senzor se nekad "javi" u aplikaciji kamere ali kod postavljanja otisaka ništa. Takođe sam na x829, dok stigne možda se reši problem i softverski ako ne onda ću da ga zamenim. Menjao sam ekrane dosta puta na x600 ali je tamo lakše, taj deo je jedino ******* odlepiti ekran a da se ne slomi.

Evo ga i deo 6.99$

[URL
http://s.aliexpress.com/2Ibyaqaa
[/URL]

Poslednja izmena:
Taj sam i ja planirao da kupim jer taj prodavac ima dosta pozitivnih ,ovde u Jagodini skidaju ekran u servisu pa cu tamo najverovatnije jer ipak imaju vise iskustva a ja sam menjao na nekoliko ali ovde ne bih rizikovao.

Ja ovde kod mene nemam kome bih ga dao u ruke, svi su neki mali tarzanski servisi tako da ću ipak sam to da odradim.

Mene samo brine da li će zamenom problem da se reši... Mislim čim on ovako reaguje, znači da nije crkao. Pre bih rekao da je nešto softverski. Mada možda i lupetam.

Na xda je neki lik rekao da je trajno resio problem. Lično kod mene mi se cini da nema vajde od softverskih rešenja. Probao sam sve bar mislim da jesam.

Evo ga mali update, pošto sam telefon naručio od banggod-a i platio paypal-om juče sam otvorio dispute i tražio 20$ refunda, danas je slučj zatvoren i prihvaćen predlog.

Tako da je moja preporuka da ko ima problem bar uzme deo para nazad, ja sam iskoristio da naručim fp senzor.

Naravno kada kupujete preko prodavnica koristite PP jer vas on dodatno štiti. Davno sam kupovao preko Banggood-a bez pp i imao problem sa telefonom ali su me iz njihove službe zavlačili i tražili da pošaljem telefon nazad iako je bio neki mali kvar, a slanje za kinu je 20e minimum.

Ja sam se 2 meseca *****avao na Aliju da povratim refund za fp i na kraju sam nekako uspeo..

Ma ja sam se ganjao sa e-fox preko paypala i imao sam neku ponudu od 15e i nisam pristao pa su onda doneli presudu da vratim telefon a da vrate lovu ali nisam vratio zbog zezancija sa poštom .

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Šta to radi? Omugućava da menjaš boju za notifikacije za razne app?

Meeeh, been there, done that :D

0996a266a0b158e3b89920a3b594044e.jpg
ebd960f79d8b6f79c240c39e0f8a11b4.jpg

izmislio si toplu vodu, bravo..
mislim da sam napisao za EUI based a i za druge bazirane na 023s..
neka ti nades uvijek razlog da se pohvalis sa svojim savrsenim rom-om.. hahaha..
strasno..

Sent from my LEX720 using Tapatalk

Pa dobro, jos jedna stavka za PRO kolonu... Svakako je plus kada ROM omogucava nesto, a da se pri tome ne mora instalirati dodatna aplikacija... EUI ili CM based... Nebitno... Samo da je sto bolje zaokruzen, fluidan, stabilan i da se rasiri medju korisnicima... A imamo li svi mogucnost izbora, imamo...

Nazad
Vrh Dno