Forsiram jer vidim da se dosta njih žali na XDA da ne rade. Da li je do konkretnog roma ili ne, ne znam ali ako nešto out of the box ne radi kako treba već trebaš da isključiš/uključiš ovo ili ono onda to nije kako treba rešeno.
Što se Mokee i WiFi/BT tiče. Recimo kada koristim onaj OBD konektor za auto i upaljen mi je WiFi, sve je kako treba. Dobio sam i neku BT slušalicu sada i tu ipak ponekad se manifestuje taj problem, kada spojim BT slušalicu on ugasi WiFi. No nikako da uhvatim pravilo, nekada je sve kako treba a nekada ovo. Ali iskreno nije da me puno dotiče. BT slušalicu koristim u autu a tu mi ne treba WiFi.
E sad, da se vratim na onu moju priču sa početka, kada sam tek uzeo telefon. Samo iz ovih razloga koje je naveo lukam ja i ne koristim EUI. Zameni launcher, dodaj program za ovo, dodaj za ono, da ne davim dalje ali mi treba gomila čačkanja da bih ga doveo na ono što kod Mokee imam odmah nakon instalacije. Ne kažem da EUI ne popravljaju polako, vidi se napredak u svakoj verziji ali nemojte da se lažemo, to je po broju opcija i mogućnosti customizacije još daleko od CM. A sasvim druga stvar je koristi li to neko ili ne. Onaj ko ne menja DPI, njemu je nebitno što na EUI nema kako to da promeni a da ne skine program za to ili da sam edituje build.prop. Ja to menjam jer mi je default 560 jednostavno previše. Na Mokee/CM to iz menija jednim klikom promeniš. Eto jedan od mnogo primera. Nekome sitnica ali meni prednost.
Sent from my Le X820 using Tapatalk