Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Za MIUI me interesuje da li treba da se otključava kada se podiže i kako,od koga modela su portovali(predpostavljam MI5),da li posle kada se vraća treba da se briše cela memorija,probaj pa javi :)

Sent from my Le X820

Za MIUI me interesuje da li treba da se otključava kada se podiže i kako,od koga modela su portovali(predpostavljam MI5),da li posle kada se vraća treba da se briše cela memorija,probaj pa javi :)

Sent from my Le X820
Kako mislia da se otkljucava? Nije standardna procedura?

Ne sviđa mi se. Ok je što se tiče performansi. Ne volim taj iOS dizajn ali ovo je bolje od EUI. Međutim opet kineske app, kineski servisi u pozadini, otvoriš music player sve na kineskom itd. Jednostavno nije za nas kao i EUI. I na sve to je dodao brdo nepotrebnih stvari i aplikacija. Volim kada je ROM očišćen od gluposti a ne kada ti pretpostaviš da svi treba da koriste ono što ti voliš pa natrpaš sve i svašta i onda i to mora da se čisti. Vratio Mokee naravno.

Screenshot_2016-12-27-22-09-44-936_com.android.settings.png

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Postoji očišćen EUI, da. Tj ne skroz ali ovi madsurfer-ovi rom-ovi su stvarno korektni. Da nema par sitnica bez kojih ne želim da budem a tamo ne mogu da ih imam na način na koji imam na Mokee/CM, koristio bih njegove romove. Do tada: Screenshot_20161227-224332.png

Probacu sutra popodne opet mokee da mu dam sansu jer prosli put sam probao na kratko zbog fp ,a i ima i ono budjenje sa vol+,- sto mi odgovara .Da li i dalje treba da se flesne rc i koji gapps koristite evo ovaj sam skinuo : open_gapps-arm64-6.0-nano-20161211.

Ja koristim pico gapps. Da, moraš da flashuješ rc_mokee ako hoćeš daljinski da radi.

Zbog cega pico? ovu verziju : open_gapps-arm64-6.0-pico-20161220

Poslednja izmena:
Pa mozda mu ta odgovara? Inace i dalje nista od OTA na cuocu

Meni ok miui, ima isto volume wakeup screen.. Malo je saren, ali ima dosta tema

Odlučih i ja konačno posle mesec i po razmatranja da kupim ovaj telefon. Naručujem ga za Austriju (pa će mi odande doneti za 2-3 nedelje). Hajde Darko1290 i ostali pomozite oko odabira prodavca (aliexpress) ili shopa (Grosso, Gearbest itd) šta izlazi najpovoljnije? Nebitna je boja.

Gotovo, kupih preko Grossoshopa, uz kupon telekineza sa SF post me je izneo 199 eur, a kada sam platio (sa provizijima i kursom Raiffeisena) me je iznelo 208 eur, mislim da je to ok cena.

Meni se Grosso pokazao jako dobar za eventualne reklamacije, tu si bez brige..

Iskreno ni ne znam koje su cene aktuelne no verujem da je koji euro gore dole razlika. I moje iskustvo sa Grosso je pozitivno iako nisam imao reklamaciju.

U svakom slučaju, za te pare, nijedan telefon ne može da mu priđe :)

Probao sam najnoviji mokee i uz svu zelju da ostanem nisam jer wifi me je zezao samo tako i ispadao iz mreze pa se poveze a onda bez pristupa internetu,vratio se na 020s

Čudno, baš nikakvih problema sa wifi nemam...

mozda zeza zadnja verzija ,ko zna .probacu kada izadje novija verzija :)

Pa ja sam na zadnjoj sve ok :)

Doduše ako pričamo o release. Možda nightly zeza nešto.

Ma da na toj ali ubacio sam direktno tu verziju a možda treba prvo neka starija pa posle ova preko ?

Sent from my Le X820

Nema razloga da bude tako. Možda se nešto zeznulo pri flashovanju. Ima onaj problem da wifi i bt nekad neće zajedno da rade. Ali ako je BT ugašen, wifi odlično radi.

Nisam uključivao BT ali probaću kada izađe nova verzija opet :)

Sent from my Le X820

Nova će 31.12 sledeća. I naravno, svaku noć ide novi nightly. Radi dirty flash sa release na nightly i obrnutno.

Radeo sam wipe cache,devilk i data a da li je trebalo i system? Prelazak sa EUI

Sent from my Le X820

Da, ja uvek brišem sva 4.

To već ne znam. Probaš ponovo pa ćeš da vidiš rezultat :)

Ma da nego sutra sam ceo dan na poslu i treba mi telefon pa ću taman da sačekam taj novogodišnji.
Gde si beše uzeo staklo za ekran ,stigao mi sa alija ali oštećeno.

Sent from my Le X820

Poslednja izmena:
Vrh Dno