Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Revolution 20s Chinese version By STEVE_MARS evo vec su krenule obrade
- All chinese apps erased.
- Play store installed.
- Contact and calendar syncronization with Google account.
- Google APP y Voice Search installed.
- Rooted.
- Busybox.
- Su.d support for optimization scripts.
https://mega.nz/#!jpc0FBZQ!2q0Y0y5elv6bPWkY8q7dxDXFSLHRtmZ5SOC8vuiCaX8

i dalje mi ne radi fp ali primetio sam da ako uradim kalibraciju fp i ukljucim opciju dodir za slikanje da kada udjem u kameru sam slika nekoliko slika .

Poslednja izmena:
Skoro ce i cuoco napravit update baziran na 20s

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Gde citas vesti za cuoca? Vidim da mu je stranica ugasena na fejsu

Nagađam, nisam ni vidio da je ugasio stranicu

stavite si Telegram, tamo GS (BB72 i Cuoco92) stavljaju vijesti o svemu.. nisam nikad koristio pa neznam tocno kako radi..

from my Le X720 on TT

Da, taj telegram je i bio gore na romu

Edit: u aplikaciji treba ic na search, pa upisat bb72cuoco92

Poslednja izmena:
Izaso je i madsurfer LeMadMax 20s, kaze da ga je nabrijao u svemu..

Nisam probao ovaj konkretno ali skroz je ok za Sense launcherom. Da mogu da integrišem Truecaller u dialer možda bih i dao šansu EUI opet malo. Doduše ne znam kako je sa notifikacijama sada...?

sa onim kodom i gasenjem onog background savera rade dobro..

from my Bv2000s on TT

Znači opet lutrija :D

zasto lutrija? pa ti kazem da radi, dobijem svaku otkad sam ono izgasio.. jedino Gmail nekad vodi svoju politiku ali me ne smeta..
Daj napiši opet kod.

Sent from my Le X820
6f32e1a4fda72c41d8c867d7e20a1907.jpg

trebali su popravit s ovim updejtom tako da cu bas probat upalit sada opet.. ;)

from my Bv2000s on TT

Poslednja izmena:
Zato jer su neki i uz to što si ti napravio imali probleme... Probaću ovaj 020S čisto da vidim kakav je... Lako vratim Mokee backup za minut.

Zato jer su neki i uz to što si ti napravio imali probleme... Probaću ovaj 020S čisto da vidim kakav je... Lako vratim Mokee backup za minut.

meni se cini da ljudi neznaju podesit sve sta je potrebno za dobivat notifikacije.. ;)

from my Le X720 on TT

Meni rade i bez tog koda, samo treba zakljucat aplikaciju u memoriji i to je to. Kad je zakljucas mozes je i pocistit i svejedno dodje notofikacija

Meni rade i bez tog koda, samo treba zakljucat aplikaciju u memoriji i to je to. Kad je zakljucas mozes je i pocistit i svejedno dodje notofikacija

sa svim tim TT niue radio dok se ono nije izgasilo.. sad sljaka, mozda su stvarno popravili..

from my Le X720 on TT

E za TT ne znam, mogu tvrdit samo za mail (type app) i whatsapp

Sama pomisao na to me već nervira iskreno... Na Mokee sve radi i ne moram ni da razmišljam o tome. Ajde da ima problema sa baterijom pa da je potrebno da agresivno gase sve. Nije mi jasno to glupiranje.

Prepeglao sam madsurfera preko 18s, ne znam sta je radio, ali leti sve. Nijansicu je brze. I taj sense launcher je OK, ima i svoje teme koje rade normalno

Ovaj put sam dobrih 20min izdržao i vratio se na Mokee :D

Ovde više toga možeš da podesiš i maltene sve što ti treba imaš out of the box. Ovaj EUI od madsurfer-a je još i dobar, par sitnica i stvarno bih mogao da ga koristim ali se vodim time, što da pravim Mokee od EUI kad već imam Mokee original. No bitan je izbor pa ko šta voli. Meni je ono prešareno ipak :)

Jel ima razlike u kvalitetu fotografija, za vas koji koristite custom ROM? Kopka me da opet menjam rom. :)

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Na Mokee su bolje slike nego na EUI. Sa druge strane na EUI radi camera2api, ovde ne, tako da možeš onda to da iskoristiš kao prednost i da nekom drugom app praviš još bolje slike.

Poslednja izmena:
Vrh Dno