Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Darko sta je to s Mokee na xda, vidim pokupio se od tamo ko pi... Sta sad koristis? Ja privremeno na bshuy v5

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Ne znam, tražio je da se sve obriše jer su ga napali što neće da objavi device tree i zašto na Mokee sajtu nema istog... Da li nešto kriju ili prosto neće da daju svoj rad drugima na izvolte...

Videćemo. Mislim ne utiče to ništa na Mokee kao takav no videćemo kažem kako će dalje da se razvija to...

P.S. Na Mokee sam i dalje, ne menjam za sada ništa.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ja sam jos jucer stavio ovaj v5 da vratim neke poruke sto su mi bile bitne za posao, imam backup mokee na koji sam se mislio vratit.. osim njega ima jos neke 2 varijante cm13, ali mislim da je jedna od iste ekipe kao mokee, a ova druga je steve_mars. Nemam pojma, baterija je dobra na bahuy pa cu malo jos ostat na njemu

Edit: steve mars je zapravo ffboy (mokee), a ovaj drugi je parasite_remix

Poslednja izmena:
Mokee za sada jedini ima redovni update. EUI ne računam naravno, on će uvek da ima dok bude podrške. Jedino nisam ovaj poslednji CM13(24.10) probao ali kažem opet, ne vuče me ništa za sada da čačkam. Ovde mi je sve kako treba za sada. Naravno, ako se ispostavi da ima nekih problema, onda ćemo da tražimo alternativu :)

Da, ffboy bi trebao napravit i cm14. Mislim da je stvar ponosa, a ne da nesto mulja. Zapravo koliko sam shvatio se radi o skupini kineskih programera koji rade mokee, a ne o jednom tipu

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Samo da ja imam redovan update :) A oni nek se svađaju čiji je veći do prekosutra :)

Ko želi ima sivi x822 za 200e trenutno na Aliju

Da ali 822 da li će praviti probleme ako nije kompitabilan?

Sent from my x600 using Tapatalk

Mislim da se rizik ne isplati. Neki kazu isti je modem neki kazu da nije. A eno ozazi je porucio X820 sa gearbesta za 190e. Sad nije ta cena jer je taj promo kod koliko viidm istekao ali opet ga ima za 210e, nije vredno razmisljanja po meni.

224 je tamo a i na oppomartu podigli cenu 240 sa prevozom @#$& izgleda se magacin ispraznio

Poslednja izmena:
Bez koda, unesi neki promo kod tipa "LEMAX2ES" i smanjice ti cenu...

@gearbest

Ali oni ne šalju u EU pa plus 60e .

Kako ne salju kad je ozazi preko njih porucio na Nemacku isto tako bez carine...

Le Max 3?

A new LeEco phone has been certified by Chinese telecommunication authority TENAA. Listed as LeEco X850, the device is powered by Snapdragon 821 chipset and sports a 5.7-inch, QHD display.

RAM is 4GB, while internal memory is 64GB. In terms of camera, the phone features a dual rear-camera setup of 13MP and a 16MP front shooter. A large 3,900mAh battery is there to keep the lights on.

Weighing in at 185g and having a thickness of 7.99mm, the phone comes in coffee gray and gold charm color options. Pricing and availability information is currently unknown.

gsmarena

Toliki telefon, a baterija opet manja nego u Le Pro 3.

156.8 x 77.6 x 8 mm (6.17 x 3.06 x 0.31 in) -> X820
151.4 x 73.9 x 7.5 mm (5.96 x 2.91 x 0.30 in) - X720

Nije to bas tolika razlika da moze ne znam sta da se smesti unutra :)

No svejedno svaki mAh je dragocen ali stvarno je i ovih 3100 u X820 sasvim dovoljno.

Sta je to bilo tacno u vezi mokee na xda? sta tacno ne zeli da objavi? ne kapiram :D

INace ako neko moze da proveri ja nigde nisam video da ima x820 grey..svi su x822! a grey je sad jeftiniji od pink golda sto je nelogicno.

Da li dakle u tom grey modelu x822 moze biti problem?

Poslednja izmena:
156.8 x 77.6 x 8 mm (6.17 x 3.06 x 0.31 in) -> X820
151.4 x 73.9 x 7.5 mm (5.96 x 2.91 x 0.30 in) - X720
Nije to bas tolika razlika da moze ne znam sta da se smesti unutra :)
Pa nije ni mala razlika. A taj novi (Le Max 3 ili kako već), opet če biti veći od Le Pro 3, i opet sa manjom baterijom.

Samo kažem da imamo premalo informacija da bi tačno rekli šta je. A opet, prosto mi je neverovatno da je namerno. To hoću reći.

Sta je to bilo tacno u vezi mokee na xda? sta tacno ne zeli da objavi? ne kapiram :D

INace ako neko moze da proveri ja nigde nisam video da ima x820 grey..svi su x822! a grey je sad jeftiniji od pink golda sto je nelogicno.

Da li dakle u tom grey modelu x822 moze biti problem?
Programer koji je dio mokee tima se posvađao s nekim clanovima foruma i demonstrativno napustio forum xda. Nije htio objaviti "device tree", a oni su ga optuzili da stavlja spyware u mokee. To je otprilike, mozes i sam pogledati na xda kako je to izgledalo.
http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/leeco-max2le-x820-added-mokee-t3481964

Izgleda da je deo koda za LMX2 "slucajno ukraden" od Leeco. Zato imamo skroz funkcionalan CM itd a ostali uredjaji nemaju. I zato kinez izgleda krije device tree.

Kako god, samo nek se rade romovi! Sad treba vidit sta ce donjet taj 5.9 eui. Navodno bolju kameru i skrolanje pomocu FS. Do kraja mjeseca mozda i CM14 mokee.

Gde si to procitao?

Napravio sam bekap upravo idem da probam 021.

Na letv.re, doduse to je bila neka test verzija za le 2
Ajde javi sta je nova..

Poslednja izmena:
Sta je fs? :) javi kakav je 21s :) inace odgovorili su mi 2 kineza da nema apsolutno niakakve razlike izmedju x822 i x820 da su potpuno isti telefoni..ne znam u sta da verujem......

0 bodova. Nijedan ne mogu da pokrenem. Instalira lepo i na prvom bootu mi pokaže neki splash screen gde pišu 3-4 rečenice na kineskom i u jednoj od njih je reč google. Ispod je nekih taster koji kada stisnem ništa se ne dešava, mogu samo da restartujem telefon. Tako da, dosta od mene :D

Čak ova dev verzija instalira neki drugi recovery pa sam i to morao da vraćam. Naravno kineski splash screen se podrazumeva.

Mokee zakon :)

@lukam

Nisi pokušavao da instaliraš ova dva poslednja EUI? Koja ti je verzija basebanda-a? Jel možeš da okačiš SS od about phone?

Vrh Dno