Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ni ja nisam uspeo da nadjem...postavio sam order i nemam nijedan shipping metod

Oni izgleda da uopste i ne salju van evropske unije
Sad su mi odgovori na mejl..oni salju samo preko DHL a tako se sigurno ne isplati uzimati..

Poslednja izmena:
Vidim da im ocene prodavnice bas i nisu neke, tacnije ocajne su. Nikakvih informacija nema za slanje iz kine. Ima da se kupi garancija za carinu koja je 10% od cene al to mi vec sa postarinom ode na 300 evra

Pazite sa tim sivim nije samo razlika u boji, to je US model x829 koji nema LTE band 20

Netačno. X829 zvanično kao model ne postoji jer Le Max 2 nikad oficijelno nije pušten u USA. A drugo, svi su hardverski isti, zadnja cifra se odnosi samo na to kom tržištu je namenjen.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ma ne isplati se toliko jednostavno ako se narucuje za nas zbog DHL koji ce da uzme za spediciju itd...cak i u Nemacku da ide isto ce da naraste cena za barem 30 posto

240 dolara postarina i to jos cekas mesec dana?! Inace za mreze pise FDD LTE B1 / B2 / B3 / B12 / B17 LTE Network. Meni na mail nisu ni odgovorili, pito ih za postarinu i carinu za Nemacku

Može da piše šta hoće. Jedino što je merodavno je šta piše na TENAA. Le Max 2 postoji u dve varijante. X820 i X822 kao custum China Telecom verzija. X821, X823, X829 postoje ali kao komercijalne verzije, svi su hardverski identični. X829 je dolazio sa nekom 5.8.016S verzijom gde je u band settings(*#*#4636#*#*) bio podešen USA band i iz tog razloga neke frekvencije nisu bile dostupne. Promenom na EURO, sve je ok. Imaju čak i na XDA uputstva za to. Ono zbog čega bih ja to izbegavao je zato što su to orve serije kod koji se definitivno pokazalo da postoji neki problem sa FP.

Darko,nisam te razumeo,hoces da kazes da ove komercijalne serije x821,x823,x829 imaju problem sa FP?

Послато са Le X620

Da su to verovatno te prve serije..mada ja mislim da to zavisi od datuma kad su pravljeni..recimo jun 2016 ima problem dok oktobar 2016 nema

Verovatno cu onda naruciti taj s alia, 280e sa tom postarinom bez carine, al ako me *****u pasce teske reci upucene tebi Dejane.
Inace ovaj kulikul sajt isti ko od efoxa, cak i iste telefone prodaju i iste promocije

Darko,nisam te razumeo,hoces da kazes da ove komercijalne serije x821,x823,x829 imaju problem sa FP?

Послато са Le X620
Ne, mislim na prve serije generalno. Dakle sve sa početka prodaje. Ovo kasnije ne bi trebalo da ima problema. Mada evo moj je iz jula meseca pa nikakvih problema nema...

Nemam pojma šta da radim,paypal mi dao da vratim telefon zbog fp senzora ali to zadovoljstvo košta oko 2000 plus preko mesec dana čekanja na lovu i neizvesnost same pošiljke.

Послато са SM-G355HN

Pa ako ti je bitan senzor.

Porucih konacno preko alia, 280 evra s postarinom. Juce bio 15 evra jeftiniji

Eh malo pre mi odgovorise ovi iz efox-a. Kod njih je 255 evra, isto pise duty free za Nemacku a ova porudzbina na aliu mi u procesu verifikacije, ne znam da li da probam da otkazem

Da on je sad jeftin, da sam znao cekao bih taj...inace moj 6 64 gold stize sutra :)

Ja sam prvo cekao da 4 32 padne na 200 evra. I onda u medjuvremenu pojeftini 6 64 rose pa reko ajde da cekam njega da mu jos malo padne cena. I na kraju se pojavi ovaj i odlucih da dodam jos para i kupim ga konacno jer vise nema jace verzije koju cu da cekam :D. Inace i nije mi toliko zbog rama koliko zbog roma. Trenutni telefon mi ima samo 2 pa opet nikakvih problema nema u radu

Tako je otg kabl i stavis sve na neki usb, ili cloud neki ako imas neta svugde :) ja bi 64 ili 128 gb na telefonu mogao jedino da popunim nekim filmom...

i meni na ovom realno 24GB prostoru nije sve popunjeno ali ako moze vise za ne neku vecu lovu onda ok.Ima li neki xposed da radi na eui?Pokusao sam sa aplikaciojom dt2w i sa apk za menjanje pow dumeta ali sve te aplikacije drze telefon budnim i ne ide u duboko spavanje pa pobao bi gravity box jer tu ima za budjenje pomocu vol dugmeta a ide u duboko spavanje.

Da baš to , probao sam malo taj rr i deluje dosta bolje od mokee mada na forumu vidim da ima još problema.Problem mi je ona apk od banke jer bi trebalo opet da idem da je aktiviram a bio sam 100 puta tamo :)

Sent from my Le X820

Nazad
Vrh Dno