Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Svi od kojih sam porucio imaju preko 12000 ocena. Ovaj poslednji konkretno 5 onih dijamanata i otvoren preko 3 godine, u zadnja 3 meseca ima 5000 pozitivnih i 100 negativnih

Grosso. I ne razmišljaš.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ja sam poručio sa Geegbuying, bio je na akciji pa me izašao nekih 30ak eur jeftinije nego na Grosso u tom momentu. Poslat na vreme, stigao na vreme

Da, naravno, proveri se par tih poznatijih sajtova i koji u trenutku ima najbolju cenu sa njega se poručuje. Čini mi se da sam opet pre neki dan video reklamu za gearbest za 199$.

Na gearbestu cesto bude akcija za 180-190 evra. Samo sto ja ocu verziju od 6gb pa evo vec preko mesec cekam popust na grossou, docekacu valjda ove godine

Videh skoro na TinyDeal verzija od 6gb za 238e sa kodom. bez carine za Evropu. :)

Evropsku uniju ili citavu Evropu? Mada trenutno je 270e, al da ih imam u vidu.

Inace da li je ko narucivao sa gearbesta ili grossoa direktno u Srbiju? Da se ne drndam sa rodbinom jer onda moram cekati jos i njih da dodju

Ja definitivno sa ovim telefonom nemam srece...........3 put narucen i 3 put mi nije stigao tj prevaren sam, posle 55 dana cekanja sam saznao da mi ni ovaj prodavac nije poslao telefon. Prvi put sam narucio telefon 1 oktobra 2016...

A kako pare vratis? Zar oni salju na fazon pouzeca?

Nema na Srbiju bez carine tako da gledaj gde je jeftinije.Paypal je dosudio da vratim telefon i da se vrate pare e sada razmišljam šta da radim jer moram da čekam da stigne pa da legnu pare i opet da naručim a ne znam šta.Znači dva meseca bez mobilnog telefona te možda zadržim telefon.

Sent from my Le X820

Poslednja izmena:
ako zadrzis neznam kako ce to proci kod Paypal-a.. u smislu ako saznaju da nisi napravio kako oni zele dali ce stvarat probleme..
inace ja bi na tvom mjestu vratio, *** finger sensor je ipak big deal za mene..

from my Le X720 on TT

Do 17 .02 treba da pošaljem u Kinu te moram da se raspitam kako to ide i koliko košta.

Sent from my Le X820

Nemam pojma, video sam samo da šalju za Evropu bez carine, tj oni rešavaju carinu.

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Risto,sto ne probas i onaj metod sto je Ozazi izbacio pre par dana da otklonis sve sumnje 100%...

Послато са Le X620

Jel oni svi pisu realnu cenu na paketu?

If you choose Regular air mail as shipping method, we generally send the items by a personal name and mark the package as a gift(packages via PostNL or Sweden Post will be marked as ‘other’ according to shipping policy)in plain package. Generally the total price we declare will be less than 32.00USD(Sometimes 50-60USD according to the shipping policy but declared price in any situation won’t be more than the one on the website)for custom clearance.

Da, oni bi trebalo da su ok.

To je to isto. "Trebalo" jer ne mogu ličnim iskustvom da ti potvrdim. Ali nisu tu od juče i to daje bar neku sigurnost.

Kupio sam ja Letv X800 od efox-a. I to iz evropskog skladista, isporuka u Hrvatsku. Hrvati mi naplate carinu i pdv, nicim izazvani. Pozalim se kulturno Efox-u i oni mi lepo refundiraju ceo iznos koji su mi Hrvati zaracunali (oko 50evra). Svaka preporuka za njih.

ja cekam Nubiu Z7 Max iz Efoxa isto, pa kad dode napisem kako je proslo.. ;)

from my Le X720 on TT

Kupio sam ja Letv X800 od efox-a. I to iz evropskog skladista, isporuka u Hrvatsku. Hrvati mi naplate carinu i pdv, nicim izazvani. Pozalim se kulturno Efox-u i oni mi lepo refundiraju ceo iznos koji su mi Hrvati zaracunali (oko 50evra). Svaka preporuka za njih.
Koliko pisu vrednost na paketu?

Ja sam kupio od njih i kada sam se požalio da ne radi senzor odmah su me uputili da pošaljem na servis,imaju ono ako dođe i ne radi nešto do 7 dana vratiš i vrate lovu.

Sent from my Le X820

Ja sam kupio od njih i kada sam se požalio da ne radi senzor odmah su me uputili da pošaljem na servis,imaju ono ako dođe i ne radi nešto do 7 dana vratiš i vrate lovu.

Sent from my Le X820
Risto da ne znas ti koju vrednost pisu na paketu za telefon?

Mislim da je najbolje da se čuješ direktno sa njima i pitaš tj dogovoriš to. Npr da stave vrednost 120$ i to je to. Ne deluje nerealno i možda prođe. Ako stave gift, onda je lutrija...

Pa naravno oni ako zele da napisu stavice gift i vrednost100$

Opa isplatilo se cekanje, samo 240 evra za 6 128. Inace kolika je postarina? Ne mogu nigde da nadjem, samo naso gde pise da je iz britanije dzabe ali ovaj salju iz hongkonga

Nazad
Vrh Dno