Šta je novo?

LeEco Le Max 2

RR definitivno bolji od Mokee. Menjam.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Baš htedoh da te pitam ima li razlike?
Dugo sam koristio RR rom na prethodnom telefonu, generalno, odličan.
Letva je stigla sa kineskim 14s debloated, vendor pretpostavljam, instalirao sam India 16s da osetim EUI, nije loš. Mogu da povučem neku paralelu sa MIUI koji sam dugo koristio i onako na prvu, MIUI je kompletniji rom generalno ali EUI ima bolji multitasking menadžment ali je škrt u opcijama za personalizaciju.

Brži je, radi camera2api. To je ono što je meni bitno. I ima gomilu dodatnih tweakova i podešavanja koje Mokee nema ali iskreno meni ništa zanimljivo tu nema.

Camera2api znači tačno šta? :)
Ostalo sve funkcioniše? IR? Fast charging?

Kolik sam ja shvatio to je onaj raw mode sto ima i na profesionalnim aparatima..

Da, radi sve.

Manuelne kontrole kamere + raw.

Jel to vec podeseno ili ti moras da podesavas tj ukljucujes..mislim na camera2api

Sve je on po defaultu.

Jel tebi konačno stigao taj telefon ili...?

Koji to Rom sada koristiš i koje su prednosti?

Sent from my Le X820

Pa napisao sam gore, 3 posta ranije...

Napisao si da je brži , da radi ručna kamera i to je to.

Sent from my Le X820

Ressurection remix zvani RR rom :)

ResurrectionRemix-M-v5.7.4 (lastbuild 20170130)

ROM Updated: https://drive.google.com/open?id=0B-...nNmTGxWM1U5ZHM
* Video recording work
* Camera2Api work, set by default, you can use RAW in OpenCamera or Camera FV-5 etc.
* RIL fixed, who has problem with no signal/bad signal, no incoming on LTE, please test.
* Some small fixes
PS About CVE (system patch level), i know it old, will update soon.

Prvi put da planiram da napustim Mokee :) Samo da probam i da vidim da li camera2api stvarno radi. To je jedina mana na Mokee.
@rista1 Priznaj da te mrzelo da skroluješ :)

Video sam ovo ali mislio sam da staviš neki screenshot da vidim kako to izgleda i ako ima neke mane,probao bi i ja ali ne mogu pre subote.

Sent from my Le X820

Ako mozes stavi neki screenshot darko...inace nije mi stigao jos al koristim devojcin telefon...a kad moj stigne dacu joj ovaj ili taj koji stigne :) :)

Instalirao sam danas cuco92 20s, non stop mi izlazi feedback sa slike. Nekad se desava kada pisem sms, nekada kada sam u Viberu itd. Zna neko u cemu je problem?

f0a1eca02a8f2a816b30cadf61345f68.jpg

Google play.. jesi pobrisao data, wipe i cache prije instalacije??

from my Le X720 on TT

Uradi wipe data za Google prodavnicu , Google play services I sve što ima veze sa googletom, ako to ne reši problem onda instalacija iz početka

Jel probao neko sa xda ovo, za fingerprint:
Hello,

Try this method:

Go to device/persist/data/Fingerprint and delete all files.

Download https://mega.nz/#!xIcU1JLL!bRMBOA89gJfv8OZ9U7nHrSgd-wcvDDVbow34HtDvu7o and paste the 4 extracted files in the folder.

It works for me with my X822 mokee rom.

PS: I received my phone with stock rom and the fingerprint was already down ...

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Nije mi rutovan telefon, a na putu sam sad. :) ako radi, snacicu se da probam, ne bih da sad jurim pa da ne radi. :)

edit: kod mene ne radi.... rutovao i uradio sve, ne radi...

Poslednja izmena:
Ja se pomirio da ne radi i evo ganjam se sa prodavcem preko paypala.Za sada je bilo prvo nista pa 10e a sada 15e .Ja sam trazio 50e ili da vratim i punu cenu pa cemo videti sta ce od toga da ispadne.

Ja definitivno sa ovim telefonom nemam srece...........3 put narucen i 3 put mi nije stigao tj prevaren sam, posle 55 dana cekanja sam saznao da mi ni ovaj prodavac nije poslao telefon. Prvi put sam narucio telefon 1 oktobra 2016...

Zato što naručuješ od neproverenih prodavaca. Da si nas sve poslušao i naručio na Grossoshop odavno bi imao telefon...

Nazad
Vrh Dno