Šta je novo?

Leadtek WinFast A6200 (AGP!)

To ti kazem...

Sada cu da obrnem jos jedan krug, ***a tako mi ispalo :D

Stavi 78.01

anonymous kg je napisao(la):
stavljen je sparkle bios (sp-temp.rom) pa su taktovi 300/550 - inache kao sto sam rekao broj poena se menja (ali samo malo):
300/550 - 5053pts
450/720 (mnogo artefakata)- 5400pts
450/680(stabilno) -5350pts

ati tool nismo koristili, samo riva tuner
Probaj karticu kod nekog drugog u tvojoj blizini.
Ili probaj sa nekim drugim napajanjem.

ajde sad jedno pitanje, sobzirom da smo zakljucili koliko je ova karta savrshena :)

koju bi ste karticu posle ove uzeli u slucaju prelaska na pci expres? (naravno, da bude u slicnom cenovnom rangu)

@ PoisonFree verovatno x1600 on bi trebalo da bude od150-200e.
Znam da ovo sto cu da pitam je glupo ali ja neznam to da uradim,
kako da postavim sliku?

Neki jeftiniji 6600GT, npr. MSI 6600GT Lite, on je VIVO, a nema onih dodatnih sarenisa u vidu CD-ova. Memorija je DDR3 i taktovi su po PS-u, dakle 500/1000. lepo se da i OC-ovati. ;)

koliko para je taj lite? razmisljam o prelasku na nf4 pa me zanima.

Ljudi moja je 6600, a ne 6200. Valjda ima neke razlike :D

@illidan
Kad se fleshne isti BIOS te karte su identicne.

p.s. Osim zakljucanih pajpova na 6200-tci, al' kao sto sam vec napisao, negde sam procitao da ako se fleshovanje uradi starijim nvflash-om (5.12) da se i to resava na istoj.

Poslednja izmena:
Delija je napisao(la):
@illidan
Kad se fleshne isti BIOS te karte su identicne.
Ma joke, opusteno :smoke:
Skidam 78.01 pa cu videti sa njima kako se ponasaju 3d markovi.

'Ladno mi nije bio ucitao tvog zelenog smajlija... :)

hehe, opet da ozivimo thread.
recite mi, jel probao jos neko 6200 sa tft-om preko dvi-a? evo ja sam nakacio crt preko dvi adaptera i radi normalno.

Sa Sparkle bios-om? :trust:

Kod mene ne mere... :(

Hehe Delija da se i ja prikljucim sa novim razvojem dogadjaja oko flasha mog Asusa 6600 agp.Naime po ko zna koji put sam resio da isprobam onog Sparkla i nisam uspeo(u Win-u problemi),pa rekoh aj i jedan stariji asus bios(koji mi inace isto tako ranije nije radio u Win-u),kad ono!!! proradi cudo u winu sa 77.74(bez ciscenja sa driver cleanerom pre flasha,samo uninstall)driverima i uspe da mi dozvoli da gpu teram preko 520!! a mem za 15 Mhz(660 sada).Dosao sam i do magicnih 3530 Mark05 bez artefakata(moze gpu preko kao i mem ali sa zelenim mrljama i linijama na teksturama).Aquamark3 skor oko 53000.Cpu [email protected] i [email protected]erature gpu/memorije preko asus smart doctora su u full-u oko 45/47.Naravoucenije:never dare to try again,you might make it ;)
http://img449.imageshack.us/img449/6981/clip4bd.jpg

Poslednja izmena:
Lepo! ;)

Hvala,a vidis,da nisam slucajno ponovo pokusao nikad ne bi ni znao da moze "da se tera" preko 500 za gpu :eyebrows:
POZ
PS Sve me nesto kopkalo ono sto si mi rekao oko uninstalla pre flasha,ali u pocetku nesto nisam radio kako treba(a ni sad nisam siguran sta sam "popravio" :p )

Pomoc za TV OUT - please...

Imam modovani 500.rom na Leadteku 6200 i sledeci problem: TV OUT mi na TV-u ostaje crno-beli ma kako da podesim u Nview opscijam izlaz.Da TV mi je stariji tj. Pal B....nema NTSC podrshku e sada pitanje: kako i da li se mozhe a mislim da ne mozhe naterati Pal B softwareski jer dzabe ih ja nameshtam u driverima kada ostaje crno bela slika ili da probam u Hexa kodu ali gde tachno i da tako fleshnem izmenjeni 500.rom ??? Pomoc please!
P.S.
Inache zaboravih da napomenem da koristim S-Video OUT.

Sorry :)

Izvinjenje: Probao sam upravo Chinch na kablicu koji dolazi uz karticu a ne S-OUT i na njemu ( chinchu) radi besprekorno.

Poslednja izmena:
Nego jel ima sada negde da se uzme ta legendarna karta

Nazalost, ima samo polovna...

Ali znas na cemu si!
100% mod i znas koliko mozes da OC.
Bolje nego novo tj. isprobano a imas garanciju :banana:

eno ja je prodajem, vidite u malim oglasima. nazalost, zbog prelaska na pci-x moram da prodajem ovu kartu, ali stvarno do sada nisam imao bolju grafiku u smislu odnos cena/kvalitet.

Nazad
Vrh Dno