E ovako ljudi...
Lepo ste me naprzili da i ja uzmem tu Leadtek-ovu karticu ali... 'bem ti uvek neki feler da me strefi...procitah na jednom sajtu sledece:
"But there is a fly in the ointment, as usual. In this case, it a warning from the author of Riva Tuner regarding the difficulties in unlocking pipelines in NV43-based 6200 with А4 revision of the chip – judging by the response from owners of such boards, the card does not react to the attempts to change the pipelines configuration."
...inace adresa sajta je
http://www.digital-daily.com/video/peredelki/index02.htm a detaljno je objasnjeno modovanje, flesovanje i overklokovanje iste i to sve na ENGLESKOM...hvala k...
Sad recite vi meni kako da pre uzimanja leadtek-a proverim koja je revizija chip-a. Jel da trazim da mi skine kuler pa da gvirnem chip ili... ?

Mozda je neko obavesten da Leadtek ne stavlja te "nove" chipove! Ovi nasi u Bgd-u kako vidim nemaju kartice na lageru vec moras sve da narucis, a to znaci da je moguce da uzimaju TEK PROIZVEDENE karte, citaj "****** na vidiku" pa da ne dam bezveze tolike pare pa da skacem s' Pancevackog mosta...cujem da je najvisi hehehe
Citam vas vec dve nedelje i sve molim boga da dobijem kredit, al' ovi nikako da ga daju. Izgleda da smo ga dali za one poplave u Vojvodini samo nas jos nisu obavestili.

)) Elem ocekuje se sutra, prekosutra...max pet dana pa toliko i ja imam fore da provalim ovu "reviziju"...pls POMOC!