Uff sto ne procitah ovo pre nego sam je kupio (karticu mislim).
Pre nje(uz sada i graf. karticu ge force 8500 gt) sam imao Ati Radeon 9200 vivo i koristio lg vcr kao tuner a win dvr3 za gledanje i capture i sve je radilo savrseno.
E sada umesto da opet pazarim vivo naravno ati, ja se napravim pametan i za****m se totalno, kod leadteka me zeza i ton, negde u pozadini se cuje neko piskanje kao za onaj test signal(sada imam audigy karticu, a pre bila sound storm"najbolja" integrisana), a slika zna i da secka, te ne znam koja verzija win pvr-a nece da upamti moju favorit listu nego posle svakog restarta programa doticnog moram opet da je rucno pozivam..., a win pvr2 mi ne pravi taj problem ali malo vise susti(kao i cris tv, i ne znam sta jos sve ne probah), dok kad pribegnem starom triku sa vcr-om onda imam boju ,ton je tada naravno u redu,sve dok na istom(vcr-u) nekoliko puta ne promenim kanal a onda B&W, pa onda gasim vcr, pa ponovo palim dok se kartica ne osvezi(a menjao ja verzije i driver-a i software-a).... i tako bih do sutra ujutru mogao... ah da i vishe ne mogu da koristim savrseni windvr3, ali ne znam da li je zbog leadteka ili pak nvidie(display drivera normalno)?
A i koristim 2 operativna sistema , jedan za klince i igranje a drugi za montazu i graficku obradu, tako da su i razlicito podeseni(jedan i sa auto patchevima drugi ne, itd...).
Pa onda nista mi bolje ne prolazi ni on line igranje call of duty 2 cak me izbacuju kao staru babu sa servera ali to je verovatno zbog ping-a i 256/64 k adsl veze ali brate ta mi je bila i na staroj configuracijiiii, a sad recimo imam Am2 config.(configurnem joj ga bash) msi k9neo nforce 550 , pa athlon dual core 3800+, pa 2 gb memorije, pa 320 gb wd hd ah da i Nvidia 8500 gt sa 256 ddr2 itd...
Sve u svemu bež'te ljudi od tv kartica ako ste u mogucnosti da kupite neku bolju vivo karticu(po mogućstvu Ati Radeon), i ne gresite pa trazite po forumima resenja pre kupovine a ne posle kao Ja t....i !!!!