Šta je novo?

leadtek winfast 2000 expert (cudan) problem

PVR problem

Ljudi, i ja imam problem. Ne mogu da pokrenem tv. Imam winfast deluxe. Uvek instaliram najnovije drajvere i pvr. Zadnji put sam stavio 3.1.1.2 i kada sa TV-a predjem na FM zvuk ode ma mute. Cim se vratim na TV zvuk se cuje.
Zato sam sada instalirao 3.1.1.8 i najnovije dajvere. Importovao sam kanale, i posle prvog restarta aplikacije pobrkao je nesto, valjda je prebacio sa pal-a na esto drugo. Mucio me je neko vreme pa sam hteo da ga reinstaliram. Medjutim, sada nece da se startuje tv. Radio radi ali sa podesenim stanicama od prosle instalacije. Brisao sam njegov folder u program files ali on to negde drugde pamti. Zna li neko kako da ovo resim. Gde on drzi podesavanja za kanale pa da to makar pobrisem pa probam ponovo.

Resio sam taj problem. Sad imam drugi sa DScaler-om.
Problem je bio sto su predhodne verzije PVR-a drzale podesavanja u root folderu aplikacije a ova u registri bazi. Progarami mi nisu pomogli pa sam cistio rucno. Instalirao ponovo i ,ovog puta nisam importovao kanale vec skenirao sa cable\yugoslavija. Sada mi cuva podesavanja kako treba.

Ljudi, i ja imam problem. Ne mogu da pokrenem tv. Imam winfast deluxe. Uvek instaliram najnovije drajvere i pvr. Zadnji put sam stavio 3.1.1.2 i kada sa TV-a predjem na FM zvuk ode ma mute. Cim se vratim na TV zvuk se cuje.
Zato sam sada instalirao 3.1.1.8 i najnovije dajvere. Importovao sam kanale, i posle prvog restarta aplikacije pobrkao je nesto, valjda je prebacio sa pal-a na esto drugo. Mucio me je neko vreme pa sam hteo da ga reinstaliram. Medjutim, sada nece da se startuje tv. Radio radi ali sa podesenim stanicama od prosle instalacije. Brisao sam njegov folder u program files ali on to negde drugde pamti. Zna li neko kako da ovo resim. Gde on drzi podesavanja za kanale pa da to makar pobrisem pa probam ponovo.

Ja Winfast drzim instaliran samo zbog FM radija. Za TV (i za snimanje, teletext) koristim ChrisTV. Tu sve radi. Postoje dve verzije - ChrisTV Lite (besplatan, nema snimanje) i ChrisTV Professional (placa se). Sve receno vazi za Windows XP, Vistu jos uvek ne zlorabim.

Moze li mi neko reci vredi li kupovati ovu karticu??? Poshto mi treba kartica sa dobrim zvukom i slikom... A video sam da je ova bolja od one Standard mnogoooo...

vredi, imam dve leadtek
jedna je expert druga je delux i odlicne su

Vrh Dno