Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

• Začetnik teme Začetnik teme zeljko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ne bi dobio nista, bar ne na gainwordu... jer on snizava podosta voltazu, tako da na 80% tdp ako ocnes jezgro postaje nestabilan na ~1900mhz jer je voltaza 0.88v, na TDP 90 i voltazi od 0.92v nisam jos testirao limite ali ~1900 radi ok za vise ne znam

pazi i 750ti ima dinamicku promenu napona recimo twin frozr podize cak do 1.2V a ove obicne karte dosta nize oko 1.12V ali i pored toga sa tim tweak programom za maxwell u biosu su uspeli da promene napon i video sam na nekom forumu ss power limit 100% napon 0.965V potrosnja posto je smesna je nebitna ali su karte dosta hladnije. Ovaj tweak sa novijim verzijama funkcionise sigurno na 970 i 980 nvidiama postupak je slican kao sa vbe7 na starijim radeonima a steta je ako na ovoj najnovijoj generaciji nvidia karti ne moze da se odradi nego je jedina opcija smanjenje power limita.

Na MSI gaming x 1070 sam stavio 70% powe limit i +100 za GPU clock sto daje nekih 1960MHz, napon od 0.975v i 264Mh/s za LBC. Temp je 66C
Drzao sam i na 80% limit, +100 i onda sa 2012Mhz i naponom 1.025v daje 274Mh/s ali je temp 69-70 i ventovi idu preko 50%.

Na MSI gaming x 1070 sam stavio 70% powe limit i +100 za GPU clock sto daje nekih 1960MHz, napon od 0.975v i 264Mh/s za LBC. Temp je 66C
Drzao sam i na 80% limit, +100 i onda sa 2012Mhz i naponom 1.025v daje 274Mh/s ali je temp 69-70 i ventovi idu preko 50%.

na gaming X možeš da menjaš napon? ili su to podaci koje očitaš nakon što promeniš power limit
(gledam da li da flashujem običnu sa biosom od X-a, pronašao sam temu gde čovek kaže da je okej i da šljaka kartica)

na gaming X možeš da menjaš napon? ili su to podaci koje očitaš nakon što promeniš power limit
(gledam da li da flashujem običnu sa biosom od X-a, pronašao sam temu gde čovek kaže da je okej i da šljaka kartica)

Ne mozes direktno, samo preko power limit podesavanja sto posledicno obara i takt GPU-a.
To mozes donekle da kompenzujes podizanjem takta GPU-a, i teras dok je stabilno.
Podesavanja radis kroz AB, a ocitavanja kroz GPU-z.

Dif otisao toliko gore da ako se zadrzi na ovom nivou zavrsilo kopanje sa AMD kartama tj nije vise isplativo.

Moralo se ovo desiti Navalil ljudi sa Nv kartama postoje free mineri i to je to, uskoro ce diff otici toliko da se nece isplatiti ni sa Nv kopat.

Upravo gledam sad transakcije.

Dobijam iz dana u dan sve manje i manje, a danas sam samo dobio 25% manje u odnosu na juce. Diff raste, cena pada.

Racunao sam, dobio bi par % vise da sam rudario ETH umesto LBRY. I jos bi mi ceo rig trosio dosta manje i karte bi se manje mucile.

Ne znam, videcu jos sutra kakvo je stanje ali selim se polako na ETH/ETC.

GTX970 za 146Mh/s pravi 7,4 LBC po danu = 1.81$ a sa svojih 20,6MH/s pravi 1.75$ na ETC, to mu dodje na isto, a potrosnja je veca, tako da i GTX970 ima smisla na ETH vise nego an LBC. Ne znam kako nekome sa 380-kom i 115-120MH/s moze biti vise od 1.5$ po danu na LBC.... ode ovaj coin... ostale GTX 1060/70/80.

Poslednja izmena:
Diff je bas mnogo skocio. Izgleda da je vreme da se seli deo rudara. Rasporedice se svi lepo na lbc, etc i eth.

Poenta je kopati onaj koji ima najvece sanse da mu skoci cena u slucaju da je isplativost ista.

Ja kopam lbc vec mesec dana otprilike prodao sam 50% ostatak cekam par duplo da skoci.

Ako ceka dovoljno dugo isplatice se. Najgore je ako odustane na pola 😉

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ko ne zna ovo su adrese za doniranje za ccminer i Nvidi-ju ako zelite bolji miner znate sta vam je ciniti, jer isti ne rade fee ni privatne buildove

tpruvot@github:
BTC : 1AJdfCpLWPNoAMDfHF1wD5y8VgKSSTHxPo
DRK : XeVrkPrWB7pDbdFLfKhF1Z3xpqhsx6wkH3
ZRC : ZEcubH2xp2mpuwxMjy7wZThr5AzLGu3mqT

DJM34:
BTC donation address: 1NENYmxwZGHsKFmyjTc5WferTn5VTFb7Ze

cbuchner v1.2:
LTC donation address: LKS1WDKGED647msBQfLBHV3Ls8sveGncnm
BTC donation address: 16hJF5mceSojnTD3ZTUDqdRhDyPJzoRakM

Nazad
Vrh Dno