Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

• Začetnik teme Začetnik teme zeljko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Aj da ne bi kalkulisali, ovu crtu sam povukao ja, tj. dobro zapoceo. Grafikoni, upotrebna vrijednost, kvalitet, ideja, inovativnost, podrska od strane mocnih kompanija. Nista to nije bitno, nema pravila, uleti kinez i bez ikakvog razloga napumpa cijenu. A sam poloniex je postao takvo mjesto gdje je dovoljno par BTC-a da se pokrene cijena i da svi pomisle eto novog pampa i samo nastave kupovati podizuci cijenu. Juce sam na 5 koina na poloniex-u uletio, kupio neku kolicinu i onda su svi poletili i samo gledam na BTCtalku sta ljudi pisu. Ide pamp, ovo je novi ETC i sl.
Kakvi grafikoni, kupi nesto, postavi poziciju 10 puta vise i zaboravi, ako dodje dodje.Doce iz razloga koji nikad necemo saznati. Mi nismo u stanju ni da shvatimo sta se u stvari desava, postoji druga strana, nama nedostupna, jer ne znamo kineski i svako teoretisanje tu pada u vodu.

Poslednja izmena:
ako grafici ne postoje kako objasnjavas tacno odbijanje od linija gore i dole ....po kanalu treba pronaci pravi setup i drzati se njega ako ga ubodes na konju si a da se cena krece po odredjenim pravilima krece se samo treba utvrditi smer sto je prvo i osnovno
Ovo sto je majsta rekao + da dodam da tehnicke analize se mogu raditi na vece periode i sa coinima koji su tu 1 god i vise, kada je distribucija coina relativno ok i kada znamo da postoji interes grupa da se dize cena. Ali ne kazem da ne radis samo da nema potrebe po mom misljenju.

Tacno tako, ovde samo treba brinuti ko je taj koji je dobio 100K LBC i kad istice ugovor po kojem je u mogucnosti da ih dampuje.

dok on dodje na red bice blok 250+ i 100000k ce ici po ceni 0,0003 😀

cuvate lbc ili prodajete? malo sam nakupio i nemam pojma da li da sacekam da se pocne smanjivati isplata po blokovima ili ne

Moja je logika da dokle god raste broj coina po bloku cena nemoze ici gore, polako ce padati, pa zato ima logike sada prodavati i cuvati fiat. Kada dodje do maximuma onda ce uci u drugu fazu u kojoj vredi mozda po toj niskoj ceni kupiti nazad coine. Posle toga ocekujem rast kao i svaki put do sada -igra cekanja.
Sada je jedan coin oko 0.32$ (verujem da ce ici dole bar to 0,2$), a ocekujem da ce jednog dana kao i svi coini dohvatiti famozni 1USD, a mozda i nece 😛

Slazm se sve... Samo sto ja imam osecaj da ce ici i preko 1$, pa mozda cak i do 2$ u nekom momentu (bar na tren). Kao sto rece, igra strpljenja. U svakom slucaju, siguran sam da cemo tamo nekad reci "ko je mogao da predpostavi da ce to biti". Kao i uvek 🙂 hehe

Na to mozemo da zaboravimo.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

nisam bas siguran, nepredvidiv je coin i nije 2 dan bio 1$ stojao je na 0.0025-0.003 nekoliko dana (idealno za prodaju), moze lako da skoci bar 3x

Nije bilo na startu LBC je prvo dodat na bittrex kopao se CPU-om onda je izasao gpu miner i cjena je pocela da se pumpa u medjuvremenu dodat je na poloniex i tad tu noc dohvatio je 3$.

Screenshot_14.png

ma nemaju veze nikakve linije i setapi

I evo je opet donja granica kanala lbc na ivici noza ako probije ode u pm
20160808_202934.jpg

Bio je jak support na 0.00047. Malo se odbilo gore ali to ne znaci da nece opet pasti jos nize. Ustvari, skoro sigurno je da hoce.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Bice to i manje. Reward je 207.

Do Oktobra ~15K.

Nemam pojma al raste ko kvasac odjednom.

Nazad
Vrh Dno