Aj da ne bi kalkulisali, ovu crtu sam povukao ja, tj. dobro zapoceo. Grafikoni, upotrebna vrijednost, kvalitet, ideja, inovativnost, podrska od strane mocnih kompanija. Nista to nije bitno, nema pravila, uleti kinez i bez ikakvog razloga napumpa cijenu. A sam poloniex je postao takvo mjesto gdje je dovoljno par BTC-a da se pokrene cijena i da svi pomisle eto novog pampa i samo nastave kupovati podizuci cijenu. Juce sam na 5 koina na poloniex-u uletio, kupio neku kolicinu i onda su svi poletili i samo gledam na BTCtalku sta ljudi pisu. Ide pamp, ovo je novi ETC i sl.
Kakvi grafikoni, kupi nesto, postavi poziciju 10 puta vise i zaboravi, ako dodje dodje.Doce iz razloga koji nikad necemo saznati. Mi nismo u stanju ni da shvatimo sta se u stvari desava, postoji druga strana, nama nedostupna, jer ne znamo kineski i svako teoretisanje tu pada u vodu.
Kakvi grafikoni, kupi nesto, postavi poziciju 10 puta vise i zaboravi, ako dodje dodje.Doce iz razloga koji nikad necemo saznati. Mi nismo u stanju ni da shvatimo sta se u stvari desava, postoji druga strana, nama nedostupna, jer ne znamo kineski i svako teoretisanje tu pada u vodu.
Poslednja izmena: