Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Onaj koji smo svi kupili ili onaj koji niko nije kupio jos?

Ima jos neki ? :)

Onaj sto daje duplo vise od "obicnog" i jos bolji ili?
:)

Taj drugi, noviji i meni treba :)

Ja nisam ni cuo, ali me zanima :D

Neko ima ali ne neko od nas. Zato i pitam na koji si mislio. Ako imas semu za taj drugi ocas posla skupim pola rudara s foruma. Onaj prvi wolf je vise manje default.

A koliko bi trosio taj drugi wolf kad sa prvim 4 × R9 280 vuku 1100W ☺ cini mi se da mi ponestaje struje da bih pratio wolf-a [emoji1]

Sta kaze Vuk za taj drugi :)

ako ima jos noviji od onog sto smo kupili ja sam za da odradimo kao i posli put

Nije u prodaji.

Sapphire vapor-x tri-x. Ali evo gledam i gigabyte [emoji4] malo su spusteni clock-ovi ali sve je to tu negdje u 50 vati [emoji1]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pa kada su default 1,25V za GPU, nije ni cudo. Probaj sa STRIXX da skines napona makar na 1,1V

Zatisje... vreme je da podivlja malo. Ako nista, neki haker neka se pojavi. Da bude zanimljivije :wave: hahahahahaha

Poslednja izmena:
Ide sigurno, ceo dan kuva polako. Polako se buy povecava, akumulira se.

hhhhh.png

i izdaleka

Screenshot_11.png

Poslednja izmena:
Ma druze, slab je ovo novcic i slabi su orderi za bilo kakve grafikone.

Doci ce Kinez, prodace ono sto je prethodnih 3 dana izrudario i oborice cenu za 50-60%.

a što bi prodavao kad cena nije dovoljno visoka, prvo pump, a onda, će vidimo

a što bi prodavao kad cena nije dovoljno visoka, prvo pump, a onda, će vidimo

Prvo, nije sigurno ni da cena moze ostati na pribliznom nivou zbog reward-a koji se povecava. Tako da je sigurica neka dumpovati sve ili vecu kolicinu.

Drugo, ko siri rudnik, njemu je isplativije da prodaje odmah i iz dana u dan narucuje HW, nego da ceka par nedelja ili mesec dana na prodaju. A do tada moze imati par novih RIG-ova.

Ja isto mislim da je smesno crtati grafike ovde...

ako grafici ne postoje kako objasnjavas tacno odbijanje od linija gore i dole ....po kanalu treba pronaci pravi setup i drzati se njega ako ga ubodes na konju si a da se cena krece po odredjenim pravilima krece se samo treba utvrditi smer sto je prvo i osnovno

ovo so ja postujem nisu tvrdnje vec pretpostavke kretanja cene
64 71 79k su moguci plafoni ako se probije 79 moze da poleti
49 37 25 su moguca trenutna dna treba to znati i imati u vidu ako imas u planu da trgujes
mozes i na srecu ali koji je odnos sreca+ neznanje/sreca+znanje nek kazu strucnija lica

Vrh Dno