Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

280x, tj tahiti čipovi i dalje isplatljivije kopaju LBC od ETH

http://prntscr.com/bu03am

poljak razvaljuje sa pool luckom moj me insekt nije prevario kad sam krenuo solo na njemu i kopao sa jos par vas celu noc u prazno :)

Pokrenuo sam OS X na virtual box-u skinuo onu LBRY aplikaciju i unio onaj activation kod i email, da ne duljim dobio sam 25LBC imao sam 6 referala preko tog email-a ali sad ne mogu da povucem ti 25LBC-a valjda im jos ne radi jos je sve u beta fazi tako da znate ko je aplicirao i skupljao referale dobice sigurno, ali jos nema opcija za prebacanje LBC-a na poloniex ili neku drugu berzu.

Tako nekako samo trebao sam jos dobiti 60 komada mozda ce kasnije jer je malo vremena trebalo da i ovi legnu...imam u rezervi jos email adresa mislio sam da ih odma sve isplatim ali "nemere" nedaju pare hahah XD

Sad ce neko da kaze da nije.

Kopaju ljudi sa Nvidija kartama a i 280X jos je na nivou eth-a, mada sto se tice AMD-a treba prelaziti na Exp/Eth, a sa Nv kao sto sam rekao jos se moze kopati ima racunice.

Kraj sto se tice AMD karti, nema se sta vise traziti s obzirom na cjenu/diff.

Ako se neko nagodi sa Wolfom za miner oću da doniram.
lbc kopanje.JPG

Hej, znate da mi pošaljete link na Wolf rudar? Imam dva HD 7970 vrhu. Kako mogu staviti novac u LBR? Hvala.

Jel imao neko problem da nece kopanje LBC da radi an win 7 masini. Kad se pokrene bat file samo blicne i to je sve,dok na drugoj masini sve regularno radi...

I meni su al naisao na 2 masine gde kopa eth a lbc ni da zucne

Žao mi je da Google translator, ali ne znam sve.

Poslednja izmena:
Iz koje si zemlje gugl translator?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

To je nevažno u ovom forumu. Engleski je vjerojatno ne može pisati? :)

Poslednja izmena:
Ovaj forum mi je pomogao da izađem 2x7970 145MH/s. Hvala vam. Žao mi je što pisanje Prema Google-u, ali inače ne znam.
Koji jezik bi trebalo da sam tamo koristiti?

ma kazi odakle si, zanima me informativno, nece niko da te napada

U profil. Je li to u redu? Trebao mi neke informacije. Već sam napisao da je autor post. Dakle, dok je zatvoren.
Ne bojim se za napad, ali sam mislio da je to nije bitno.
Nesic1: Koji jezik bi trebalo da pišem?

Poslednja izmena:
Covek je iz Slovacke. A ako neko ima miner, dajte mu, ili kazite koliko kosta.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh Dno