Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

• Začetnik teme Začetnik teme zeljko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
http://prntscr.com/bu03am

poljak razvaljuje sa pool luckom moj me insekt nije prevario kad sam krenuo solo na njemu i kopao sa jos par vas celu noc u prazno 🙂

Pokrenuo sam OS X na virtual box-u skinuo onu LBRY aplikaciju i unio onaj activation kod i email, da ne duljim dobio sam 25LBC imao sam 6 referala preko tog email-a ali sad ne mogu da povucem ti 25LBC-a valjda im jos ne radi jos je sve u beta fazi tako da znate ko je aplicirao i skupljao referale dobice sigurno, ali jos nema opcija za prebacanje LBC-a na poloniex ili neku drugu berzu.

Tako nekako samo trebao sam jos dobiti 60 komada mozda ce kasnije jer je malo vremena trebalo da i ovi legnu...imam u rezervi jos email adresa mislio sam da ih odma sve isplatim ali "nemere" nedaju pare hahah XD

Sad ce neko da kaze da nije.

Kopaju ljudi sa Nvidija kartama a i 280X jos je na nivou eth-a, mada sto se tice AMD-a treba prelaziti na Exp/Eth, a sa Nv kao sto sam rekao jos se moze kopati ima racunice.

Kraj sto se tice AMD karti, nema se sta vise traziti s obzirom na cjenu/diff.

Hej, znate da mi pošaljete link na Wolf rudar? Imam dva HD 7970 vrhu. Kako mogu staviti novac u LBR? Hvala.

Jel imao neko problem da nece kopanje LBC da radi an win 7 masini. Kad se pokrene bat file samo blicne i to je sve,dok na drugoj masini sve regularno radi...

I meni su al naisao na 2 masine gde kopa eth a lbc ni da zucne

Žao mi je da Google translator, ali ne znam sve.

Poslednja izmena:
Iz koje si zemlje gugl translator?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

To je nevažno u ovom forumu. Engleski je vjerojatno ne može pisati? 🙂

Poslednja izmena:
Ovaj forum mi je pomogao da izađem 2x7970 145MH/s. Hvala vam. Žao mi je što pisanje Prema Google-u, ali inače ne znam.
Koji jezik bi trebalo da sam tamo koristiti?

ma kazi odakle si, zanima me informativno, nece niko da te napada

U profil. Je li to u redu? Trebao mi neke informacije. Već sam napisao da je autor post. Dakle, dok je zatvoren.
Ne bojim se za napad, ali sam mislio da je to nije bitno.
Nesic1: Koji jezik bi trebalo da pišem?

Poslednja izmena:
Covek je iz Slovacke. A ako neko ima miner, dajte mu, ili kazite koliko kosta.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno