Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

I ja bas tih 73 uhvatim! Da prodam naravno :p Ja msm da pada glat na 50k satoshija... a onda UP :D

Poslednja izmena:
Neka padne koliko hoce, nije njemu problem da skoci... Pre nedelju dana je isto bio beda, pa za kratko skocio 10x...
Sto se mene tice,neka skoci jos jednom,nebitno kad.... Ja ga cekam

Pre nedelju dana je bio beda, ali za kopace raj...Vadilo se 8x vise za dan...

A ja koji sam maler, sad ako ga kupim otići će na 20...

Hahaha, isti smo... Ali bukvalno, svaki put kada sam kupio, odmah je cena dole... kada sam prodao, odmah cena gore! SHOW :D :eyebrows: :wall: :wave: :smash: :laugh:

Sad ce bunar na 50k :D Samo gledajte :D

Poslednja izmena:
ma trebalo bi se desiti cudo da ovo ne padne na 50k ja sam gotovo siguran da ide jos dole tako da nemojte uzimat po ovoj cjeni, velike sanse za gubitak love ;)

I meni se cini da ide dole, uleteli veliki kopaci i samo istresaju.
Ja se za**** kupovinom na 170, prodao na 100 kad sam skontao da ode mas..

pump ali se istovremeno i dampuje zanimljivo :d

Čitao sam neku prepisku između wolfa i ovog lbc deva, uglavnom wolf0 mu kaže da napravi koin koji će biti popularan i isplativ za gpu :D

ako ga nastave ovako pumpat napravice zestoko isplativ coin :D

Koliko moze da traje ova kocka ? :D Mislim na ove skokove i padove,da li to uopste moze da se zna ? Prvi put se susrecem sa ovim,prodao sam sve sto sam imao na 0.00149

ma sta cu prodat kad nemam sta ja ga cekao na 50k :D neda se :D

Kopao sam ja od nedelje prosle na suprnovi phoenix bio prvi ja drugi :d kopalo se lopatom nije se jos znalo za gpu miner, snaga bila 9Ghs kopalo se komadima :D ali stas kad sam prodavao mada ne zalim se iskopao sam za 8 dana kao za mjesec na eth-u mozda i vise tesko je sad to sracunat.

Vrh Dno