Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Strpljenje je cudo... a dosta nas toga nema ^^ Prvi ja :) hahahah :type:

Ma ja sam se drzao nekog svog plana prodavat i cekat ga na 50k pa uletit ma da vidim ide cjena opet dole mozda i docekam 50k ovo je manipulativan coin, ovde se sve brzo odvija nije iskljuceno da vec ujutro vidimo 50k, a opet sutra navecer 200k jednostavno P/D coin kao i 99% ostali.

To si u pravu...
Ima li komanda ako stane majner da se restartuje?

pisao je dzojstik ja mislim komadu za auto restart

pisao sam i ja ;) fino se napumpalo nisam bio pri kompu ceo dan. Ja čekam 250 da izbacim pola a pola čuvam za 300 ako dodje dodje ako ne neka ga lako se iskopalo :wave:

@Space vidim opasno si se upustio u rudarske vode ;) Aj da se obogatis sto pre pa da slavimo!

A jes da cu se obogatim. Da slavimo mozemo i bez ovoga. :D Javi se kad si slobodan :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mislim da ce opet opadati do 50000-60000 Satoshi-a i da u naredna tri dana nece biti nikakvog skoka.

Prijedlog za administraciju bi bio da se otvori tema o snovima i tumačenju istih, da bi se što manje trolovale ostale. ;)

I ja tomislim,1 LBC ne verujem da ce nekad da vredi vise od 1,5 $,cak se ni ta cena ne moze zadrzati.

Danas dobih ovaj mail:

You are receiving this email because you are in the lbry database that was not securely managed. Devs did not think it was important to apply passwords to all wallets as well. Prepare for dump.

Sent from my iPhone using Tapatalk

phisihing email... znaci lazan... emailove su izgleda pokupili sa slack-a

nece daleko dole ja mislim ali nece ni puno gore do 150k najvise

Dosegao je 0.0006, ako će skok, trebao bi danas ili najkasnije sutra, nema logike da se kotrlja na ovome, jer postaje manje isplativ od alternativnih rešenja čak i na NV rigovima.

P.S

Ako krene gore lepa količina čeka na 115, sto mislim da će biti i plafon :)

Ja ne prodajem ispod 200 pa sta god da bude. Kad me telekom zeznuo pa nisam prodao u piku necu da ga prodajem ni za ovu sicu.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ja ne prodajem ispod 200 pa sta god da bude. Kad me telekom zeznuo pa nisam prodao u piku necu da ga prodajem ni za ovu sicu.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Ne znam hoces li docekati toliko. Po svemu sudeci vrlo tesko osim ako uleti neki blue whale

Sa kojim grafama, uzeo si nesto jace?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

i dalje je isplativiji od ostalih za nv

Vrh Dno