Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Kopam na berzu ali se na berze logujem samo preko glavnog kompa. Nisam kuci da provjerim lozinku a posto net ne radi ne mogu da se preko tw nakacim na glavni komp.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Ma daj wtf. Ja stavio 150 I kao ma nema sanse ovo explodiralo!

auuuuuu ja cekao da kupim jos,ono BOOOOOM.... dal je pametno kupiti sad,jer se malcice korigovalo....

Ide ovo jos gore, cvrsto u to verujem, a mislio sam da sam se zeznuo sto sam uleteo na 0.001...:)
Osecao sam da ovaj novcic ima potencijal, svideo mi se koncept od starta, ali bas ovakav...
Samo da potraje! ;)

moze da se desi da ode gore jos malo ali posle ko zna. cekamo da izbace nvidia miner :D

gde? ja vidim samo da se plati...?

podesio sam konačno. hvala na savjetima.

To je dev objavio, nema još zvanično. On kopa i još par njegovih prijatelja

Evo, zavrsio se na 537% :) Taman da nam luck vrati na 100% :D

Edit: Ne moraju negativni poeni, neka nam svima posalje po 20 LBC i to je to :)

Poslednja izmena:
To je dev objavio, nema još zvanično. On kopa i još par njegovih prijatelja

a ok, onda cekam. Zivo me zanima koliko ce tesle da izbace za LBC

U medjuvremenu pustena 380-ka, daje oko 46Mh/s. Kopam kod poljaka.
Taktovi standardni (980/1425), undevolt -90, driver 15.11

bat file:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
sgminer --no-submit-stale --kernel lbry -o stratum+tcp://lbc.coinmine.pl:8787 -u waylander.380 -p 123 -g 8 -w 256 -I 17

Poslednja izmena:
Opak dump... pade na 130 hiljada satosija... Uleteh na 128k...

Poslednja izmena:
Screenshot_8.png

shkolski probijen trougao ....treba imati u vidu ovo jeste da je shitina ali pumperi i dumperi postuju pravila crtaju :)

doduse jeste bio mali fake ispad dole nepotvrdjen...moja dalja pretpostavka triple top na 0.00190 :)

dopuna na 0.00101613 :) prethodni top je prosli put bio novi bootom....nadam se da ce ispostovati :)

Poslednja izmena:
Screenshot_9.png

zona za buy i sell po meni 100-120 / 160-190

300k cena lololol

Haos, meni na bittrexu nece da uradi zadnju verifikaciju, sat vremena vec stoji na 5/6

lele, sva sreca pa nisam prodao nocas na 16 :D ja se istresao na 28, mislim da ce da napada 40 i onda ice ice baby, da se malo ohladimo :)

sad kad najase i polonijasi na mining :) a dok sam kopao cpu-om prodavao sam na 0.00028 :wall: nema veze idemo dalje :)

Poslednja izmena:
je' zivu decu

12.jpg

poceo sam i ja da kopam znaci ode mas' u propas'

Nazad
Vrh Dno