Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Bas tako a koristis onaj minerd sa instrukcijama koje ima tvoj cpu
Kad saljete po 0.1-1 coin na menjacnicu...
Ja sam imao isti slucaj pa sam reinstalirao drajvere za integrisanu preko DDU(nisam iz safemode-a),naikon togai dalje nije htelo da radi pa sam reinstalirao AMD drajvere i proradilo je.samo se na trenutak pojavi cmd prozor i ugasi se.
ima li neko miner za gpu koji radi?
Ja sam imao isti slucaj pa sam reinstalirao drajvere za integrisanu preko DDU(nisam iz safemode-a),naikon togai dalje nije htelo da radi pa sam reinstalirao AMD drajvere i proradilo je.
Samo sto nije hteo dami pokrene miner sa prekopiranim podesavanjima za 380 vec sam moram sam da unosim -i -w -g komande koje odgovaraju.
Skinuo sgminer sa ovog linka:https://github.com/lbryio/lbrycrd-gpu
edit:Nakon reinstalacije drajvera za integrisano trazio mi je open cl i neke dll fajlove,pa sam reinstalirao amd drajvere.Miner nece da ispise problem ako ne stoji -T.
Napad na 100K ja mislim da ce lako proci ocekujem ga na vrjednosti od 1$
Ali kod mene je integrisana grafika disejblovana u biosu i drajveri za nju nikada nisu ni bili instalirani. možeš li poslati tvoju bat liniju da pokušam?
Samo da se citiram od jutros, evo ga dohvatio 1$
Sad je sve moguce ovi su odlucno da nabiju volume i cjenu sta ce se desiti na kraju mozda ga i Poloniex ubaci a onda i 0.01 nije nemoguce.
Ja izasao na 0.00185Dosta je
![]()
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0Ali kod mene je integrisana grafika disejblovana u biosu i drajveri za nju nikada nisu ni bili instalirani. možeš li poslati tvoju bat liniju da pokušam?
I ja bi izasao al nemam net cijeli dan a ovi iz lelekoma kazu bice sutra. Boli ih uvo sto meni masine stoje cijeli dan i sto ne mogu da se konektujem na glavni racunar da prodam iskopano. Ovako samo gledam i nerviram se.Ja izasao na 0.00185Dosta je
![]()
I ja bi izasao al nemam net cijeli dan a ovi iz lelekoma kazu bice sutra. Boli ih uvo sto meni masine stoje cijeli dan i sto ne mogu da se konektujem na glavni racunar da prodam iskopano. Ovako samo gledam i nerviram se.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari