Šta je novo?

LBRY Credits [LBC]

Bas tako a koristis onaj minerd sa instrukcijama koje ima tvoj cpu

ako imas 64bitni os probavaj ove sa x64 , a ako je 32bitni ove sa x86 ....

Pa pise koje za koje instrukcije.ako ne.znas onda pokrenes.cpu z pa procitas sta ima tvoj cpu
Mada je ovde buldozer zakon 2x je brzi od i7

ili ispobas jedan po jedan pa koji radi :)

Slazem se da zeljko da adresu, ili neko u njegovo ime (njegovu adresu naravno :d ), i vise nego je zasluzio.

CPU sam pokrenuo bez problema, ali GPU miner ne može da se pokrene. samo se na trenutak pojavi cmd prozor i ugasi se.
ima li neko miner za gpu koji radi?

kako se vuce ovaj bittrex, ne mogu ni da pratim coin kao covek, sad kad imam vremena...

Kad saljete po 0.1-1 coin na menjacnicu...

samo se na trenutak pojavi cmd prozor i ugasi se.
ima li neko miner za gpu koji radi?
Ja sam imao isti slucaj pa sam reinstalirao drajvere za integrisanu preko DDU(nisam iz safemode-a),naikon togai dalje nije htelo da radi pa sam reinstalirao AMD drajvere i proradilo je.
Samo sto nije hteo dami pokrene miner sa prekopiranim podesavanjima za 380 vec sam moram sam da unosim -i -w -g komande koje odgovaraju.
Skinuo sgminer sa ovog linka:https://github.com/lbryio/lbrycrd-gpu
edit:Nakon reinstalacije drajvera za integrisano trazio mi je open cl i neke dll fajlove,pa sam reinstalirao amd drajvere.Miner nece da ispise problem ako ne stoji -T.

Poslednja izmena:
Ja sam imao isti slucaj pa sam reinstalirao drajvere za integrisanu preko DDU(nisam iz safemode-a),naikon togai dalje nije htelo da radi pa sam reinstalirao AMD drajvere i proradilo je.
Samo sto nije hteo dami pokrene miner sa prekopiranim podesavanjima za 380 vec sam moram sam da unosim -i -w -g komande koje odgovaraju.
Skinuo sgminer sa ovog linka:https://github.com/lbryio/lbrycrd-gpu
edit:Nakon reinstalacije drajvera za integrisano trazio mi je open cl i neke dll fajlove,pa sam reinstalirao amd drajvere.Miner nece da ispise problem ako ne stoji -T.

Ali kod mene je integrisana grafika disejblovana u biosu i drajveri za nju nikada nisu ni bili instalirani. možeš li poslati tvoju bat liniju da pokušam?

Napad na 100K ja mislim da ce lako proci ocekujem ga na vrjednosti od 1$

Samo da se citiram od jutros, evo ga dohvatio 1$

Sad je sve moguce ovi su odlucno da nabiju volume i cjenu sta ce se desiti na kraju mozda ga i Poloniex ubaci a onda i 0.01 nije nemoguce.

Ja izasao na 0.00185 :) Dosta je :D

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
sgminer --algorithm lbry --no-extranonce -I 17 -o stratum+tcp://lbc.coinmine.pl:8787 -u user.imerudnika -p šifra -g 8 --shaders 1792 -w 256

Sta god uradio, kajaces se... ovo ce izgleda da dodirne 0.002 vrlo brzo.

Ali kod mene je integrisana grafika disejblovana u biosu i drajveri za nju nikada nisu ni bili instalirani. možeš li poslati tvoju bat liniju da pokušam?
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
sgminer --no-submit-stale --kernel lbry -o stratum+tcp://lbry.suprnova.cc:6256 -u bsadmin.rig1 -p xxx -I 17 -g 4 -w 256

Ja izasao na 0.00185 :) Dosta je :D
I ja bi izasao al nemam net cijeli dan a ovi iz lelekoma kazu bice sutra. Boli ih uvo sto meni masine stoje cijeli dan i sto ne mogu da se konektujem na glavni racunar da prodam iskopano. Ovako samo gledam i nerviram se.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Vidis, zato ja za shitcoine ne koristim wallet, vec sve iskopano automatski sa poola saljem na berzu, tako da i ako pukne net, uvek mozes preko moba da se logujes i prodas sta ti odgovara.

I ja bi izasao al nemam net cijeli dan a ovi iz lelekoma kazu bice sutra. Boli ih uvo sto meni masine stoje cijeli dan i sto ne mogu da se konektujem na glavni racunar da prodam iskopano. Ovako samo gledam i nerviram se.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Nije valjda da kopas u wallet?

Nazad
Vrh Dno