Šta je novo?

Lara Croft And The Guardian Of Light™

***,koliko to verzija ove igre ima?Ja skidam SKIDR...verziju od 2,54 GB.:smoke:

Crashuje na prvom nivou. Kao da sam skinuo demo a ne full.

Radi redovno ali camera je sacuvaj boze... Mislim da ce da leti zbog mora boljih naslova.

PS. za laru.. daj malo tange sestro.

Poceh da je igram i posle par nivoa ( stigao do zmaja ), mogu samo da napisem da je igra fantastischen ja. Boje, zvuk, nivoi, logicki problemi, sve mi je bas leglo .
Moracu ponovo da je odigram da pokupim sva blaga i bas sve istrazim.

Nisam pratio temu niti sam se nesto interesovao za nove naslove sto se Lare tice, ali ovo je extra.
Sve pohvale za igru.

Super je igra, najbolji coop koji sam probao u poslednjih par godina. Brat i ja igramo preko Chillstreama i originalnog Xbox 360 kontrolera, nemamo nikakvih zamerki ni na kontrole ni na položaj kamere, naprotiv.

Zaglavio sam u III nivou pre zadnjeg. Treba da pokupim 6 kamenih lopti, a jedna mi pravi problem sto nemogu da je prebacim na zeljenu lokaciju. Na mestu gde je lopta ima neko udubljenje, pa lava, pa kameni stub, pa lava, pa platforma. problem je sto kada stavim bombu i aktiviram je, lopta odskoci, ali padne u lavu iza stuba. Nema dovoljno snage da preskoci do pozicije gde cu da je otkotljam. Nivo je posle vatrenog zmaja.

Postavis loptu u udubljenje a bombu odma iza lopte. Stub je spusten. Aktiviras bombu i odma pucas u onu glupost da podigna stub. Lopta padne na stub a stub je prebaci na drugu stranu.

Taj nivo me bas namucio, inace odlicna igra.

Poslednja izmena:
Zavrsih je. Sta reci osim, odlicna igra.

Zaista odlična igra. Ja sam trenutno na 6. nivou i igra me nekako vuče, što se odavno nije desilo. Topla preporuka!!!

houston...

nece da mi startuje, ni 2.16gb no skidrow verzija???

Probaj iz dva tri puta kod mene je tek iz treceg puta i restarta krenula,a ni sam ne znam kako i zasto.

Bez problema sam obrnuo neku rip verziju od 1.2 gb koja se pojavili prvog dana. Ne znam kakve vi to muke mucite. :)

houston...

nece da mi startuje, ni 2.16gb no skidrow verzija???

zavisi koji program koristis za emulaciju. probaj deamon tools lite, idi na ikonu diska , klik desnim dugmentom , i izaberi prvu opciju onu da ti sve sam instalira . (ne ulazi na open!). mozda ti uspe. ja sam digo ruke , obrisao sam image fajl pa nisam probao . ne znam.

Vrh Dno