Jako cudno sto su se odlucili za ovoliku promenu u serijalu TR-a. Poslednja 3 dela su bila odlicna, pogotovu Legend koji me je privukao da ga zavrsim celog u kratkom roku.
:trust: :bottle: :zgran: :wall:
Legend... pa to je najgori deo TR serijala, ubedljivo.
Prvi put u nechemu moram da se slozzim sa tobom![]()
Ovaj zadnji TR nije bio losh. Meni je fino legao. Underworld beshe?
:trust: :bottle: :zgran: :wall:
Legend... pa to je najgori deo TR serijala, ubedljivo.
Upravo.... Nije uopšte loša igra. Meni se sve TR igre sviđaju, a najviše volim treći deo što je i logično jer sam taj prvo igrao, malo pred novu godinu 1999.Nego sam upravo na to ciljao, na tu kolicinu pljuvacine. Sa tog aspekta, igra uopste nije losa i nije zasluzila takav tretman.
Ja kad sam čuo da Anđa glumi, nisam ni gledao. U par navrata sam video neke inserte i :S: su. Baš ću da pogledam jednom ceo film. Slepci nisu uzeli glumicu po u odnosu na koju je modelovana Lara, negu onu glupačuA filmovi, pa ko i svi filmovi na osnovu igara, jednom recju krsh.
Al ako zanemarimo da su nastali od igre, filmovi su ok, pogotovo mlecne zlezde Andjelije kad se njisu pod utiskom gravitacije :eyebrows:.
....Ja kad sam čuo da Anđa glumi, nisam ni gledao. U par navrata sam video neke inserte i :S: su. Baš ću da pogledam jednom ceo film. Slepci nisu uzeli glumicu po u odnosu na koju je modelovana Lara, negu onu glupaču![]()
ma po meni bi bilo najbolje da iskoriste prvi deo za ponovno pravljenje ili da prvi deo izbace u hd-u to bi bio pravi hit a sve ovo novo sto sada izlazi je ok ali prvi deo je prvi deo! cak za prvi deo u hd-u bih bio spreman da dam i kes za original... znaci sve isto ko sa sony keca samo da je sve prepravljeno za hd... uh nije mi dobro od same pomisli kako bi to moglo dobro da izgleda!!!
Many areas are reminiscent of their TR1 counterparts, but Anniversary expands and reworks everything to take advantage of Lara's new skills and equipment.
... su iste ? :bottle:Sve te igre iz pticje perspektive da ne kazem sa oblaka...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari