Lomnica_city
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.01.2005
- Poena
- 380
A sta mislis da ti sedis sa nekim,recimo Windows mobile PDA ili mobilnim telefonom,u avionu,vracas se sa uspesnog puta i resio da malo odmoris uz solitaire ili tetris ili... kako bi se ti osecao da ti neko uzme to iz ruku i umlati u glavu!?I ja koristim ponekad u busu laptop da odgledam neki film ili epizodu Friends-a ili... cisto da mi prodje vreme u skoro dvosatnom putu do kuce,a to je APSOLUTNO bolje od slusanja nekih dibiduz narodnjaka koje sofer pusta ili spavanja na onim,ko zna kad opranim,sedistima!A3PA je napisao(la):evo, bash jutros na aerodromu.. kafa pre leta.. a neki lik sedi i pred njim laptop... kad malo bolje pogledah - a on igra solitaire.....pa dodje ti da mu omlatish taj lap o vugla... :d
zbog takvih te bude sramota da izvuchesh laptop iz torbe...
inache nemam nishta protiv laptopova...
..a da ne greshim dushu... mozhda je lik upravo zavrshio neki jako vazhan/koristan posao na komp-u, pa je reshio da se odmori uz jednu partiju jer male pauze u radu povecavaju produktivnost..
Kad vec imas nesto takvo,zasto ne koristiti na bilo koji nacin za koji su predvidjeni,izmedju ostalog i igrice!?Zasto 80% ljudi kupuje Symbian telefone a onda ih nakljuka sa 3-4 polukorisna programa i nekoliko desetina igrica!?
Zar treba da nas stvarno bude sramota da koristimo svoje laptop racunare pred onima koji ih nemaju da ne ispadne da se kur...?Ja svoj nisam ukrao,koristim ga za sve sto mi padne na pamet,bas zbog toga da se ne pokajem sto sam ga kupio,i nema zbog cega da me bude sramota,a ko je ljubomoran pa mu to smeta... can kiss my white athletic ass!!
Pozdrav ,)