Trebalo bi da se ovaj tred malo procisti od zavidljivaca i onih koji nikad nisu ni videli laptop uzivo ali eto znaju da je bacanje para jer ovde ima stvarno bezveznih komentara!
NIKO ne spori cinjenicu da su laptop racunari,cak i sa istom konfiguracijom kao neki desktop,nesto slabiji po perfomansama,ali da im nisu ni blizu,da su laptopovi sa ATI 1600 ili nVidia 7800 grafickama krsevi onda mislim stvarno...
To sto nije sve na istom nivou jer je,recimo,memorija sporija ili graficka radi na nesto smanjenom kloku,ne moze da znaci da to ne valja ili da nije ni blizu slicnoj desktop konfiguraciji!?
A pojedinci koji se smeju na tvrdnje da je tastatura na laptop racunarima udobna zato sto nije dovoljno siroka (i pri tom u glavi zamisljaju neki Gericom od 12") treba stvarno da probaju istu na nekom,bar osrednje kvalitetnom laptopu,jer sam iskusio stvarno lose tastature na desktop racunarima na kojima je muka kucati jer su tasteri pretvrdi i slicno...
A kad ste se vec uhvatili za cenu,setite se ko smo mi,mislim na globalnom nivou,jer za onu,usudjujem se reci ZVER,koja se moze kupiti u Americi na primer za 1000 eura,ovde jedva mozete uzeti neki Celeron M 1.3-1.4GHz sa 256MB RAM-a,40GB HDD-om... to je vec smesno za tolike pare!?
Laptop racunari su buducnost i tacka!Mnogima se svidjaju zbog izgleda,manjina ih stvarno i koristi na pravi nacin i iskoriscava njihovu mobilnost,a ko zna da mu treba i ima para,taj ce i da kupi i tacka!
Zajedljive i zavidne (to je greh)

komentare zadrzite za sebe,i ne krecite u borbu sa vetrenjacama,jer nesto sto se vama mozda i ne svidja ili vam ne treba je sve masovnije,i u svetu i kod nas,i glupost je uopste i pisati kako je to nepotrebno i beskorisno za bilo kakav posao jer jednostavno nije,samo i tu vazi ona stara:"Koliko para,toliko muzike"!
Pozdrav ,)