a koliko traje baterija na i3 i i5 modelima?
+1kad upalim taj ati tray tools zabode komp i dobijem BSOD
Imam problem sa ovim laptopom... Od kad sam apdejtovao bios na 59,ne radi mi wifi....tj radi,pronalazi mreze,ali nece da se konektuje,uvek mi izadje windows unable to connect bla bla....ne radi mi ni na ubuntu,samo vrti da se konektuje i na kraju nece,i kontam da nije problem do drajvera na win-u,iako sam ih par puta reinstalirao...
Zadnji put je radio wifi u subotu,u nedelju sam odradio update biosa,da bih sredio pixele itd...i probam ovih dana wifi,i nece i nece da radi,poludeo sam.... Ima atheros karticu...
i i dalje imam gradient problem,najvise se vidi na crno-sivim slikama,recimo u cod blackops igrici u meniju,i kada mi se upali veriface,pa na crnom okviru recimo...
Kako sam se ja zaHebao sto sam apdejtovao bios .......
Dobio sam gradient problemA misleci da sam zahebao nesto u instaliranju drajvera za grafiku odradih format c i sad nemam backup starog biosa. Jel postoji nacin da se downgrade-uje bios bez tog bekapa ?
pokusao sam da instaliram te nove drajvere,ali kad instaliram driver ready i izaberem ga tokom paljenja,on mi opet izbaci boot listu i sam pocne da lista gore dole,pa posle samo stoji crno i nece da se upali... :/
i zanima me kako da sredim ovo: kad gledam film na intel grafi,secne mi svakih minut-dva...i to je pocelo zesce da me nervira.... na ati sve radi normalno...
i stalno mi se iz zvucnika cuje neko pucketanje,i to me zesce nervira...pokusao sam sa novim drajverima,ali nista...
haha, znaci toliko o lenovo :/
Moze li neko da mi kaze koji je broj slotova za ddr memoriju? Da li je 2 ili 4? Znam da moze da ide do 8GB pa bih ja odmah ubacio toliko. Isto me zanima da li je samo jedan HDD unutra ili su dva? Opet, izvadio bih jedan(ako su dva unutra) pa bih onda ubacio SSD. Mada verujem da ima 2 slota za memoriju i samo 1 hdd. Zahvalan na odgovorima unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari