Šta je novo?

Kvalitetniji Internet do 2020.- praćenje realizacije projekta "All-IP" transformacije

Meni su preko tog ormara povezali VDSL. inace do ormara ide optika 1.jpg

A ti si u ...?

kakva je skorija buducnost za Suboticu?
Da li da potpisujem box 3 ugovor ili ne?

Potpisi slovodno posle ce da se prebacis na optiku i to je to i plus crvena preko, mesecno

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

MTS upravo trazi kod nas na Dorcolu dozvolu za optiku.
Nisam bio siguran kako ce POTB reagovati, ali covek je samo pitao kojom olovkom zelimo da potpisemo :D

Ne znam da li je to samo ovaj delic oko Muzeja NiT ili sire..

MTS upravo trazi kod nas na Dorcolu dozvolu za optiku.
Nisam bio siguran kako ce POTB reagovati, ali covek je samo pitao kojom olovkom zelimo da potpisemo :D

Ne znam da li je to samo ovaj delic oko Muzeja NiT ili sire..

Gde si ti bese na Dorcolu? Ako kod tebe traze, verovatno ce i kod nas gore u okolini Ratela.

Pa kod muzeja NiT :) Ugao Dobracine i Skendera.

Pa kod muzeja NiT :) Ugao Dobracine i Skendera.

Spustam se veceras do dole da overim.
Kaze nasa predsednica stanara, da oce do telekoma da napravi ugovor da nam uvedu u citavu zgradu telekom, sada cu joj reci da je telekom poceo da operise po Dorcolu,
ako hoce da pravi ugovore da ide brze bolje.

Julino brdo. Rezidencijalni deo (kuce).

Pre neki dan je Telekom prikupljao dozvole za pristup optikom.
Ovo je pripremni korak koji omogucava podizvodjacu da isplanira infrastrukturu.
Bio bih prijatno iznenadjen da ako da realizacija krene pre kraja godine.

Spustam se veceras do dole da overim.
Kaze nasa predsednica stanara, da oce do telekoma da napravi ugovor da nam uvedu u citavu zgradu telekom, sada cu joj reci da je telekom poceo da operise po Dorcolu,
ako hoce da pravi ugovore da ide brze bolje.
To moze? Cool. Moram da vidim kod mojih da to uradim..

deki sada sam dobio odgovor od mts nema planiranih radova za Pancevo na misi

Mislio sam da su Huawei centrale ili ovi ormani (ne znam kako se krste, ne razumem se ja u te megabajte poput Predsednika), a ne ZTE. Barem sam čuo da sa njima imaju ugovor.

Uslikah kabl maločas koji koriste.
2z66kqo.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Radili danas na uglu Takovske i 27. Marta u sahtu.

@Zuba1970 - ocel' taj loto, treba mi lova da otplatim kredit i za 1 gpbs telekomov paket :D :D :D
@kovle - ne cudi me nista, sve se mislim da zte, huawei imaju isti deal.
@alfaunits - vidi, zgrada ima 120 stanova, ikom je upravo skida antene sa zgrade, i nemamo vise nikakvu ugovornu obavezu prema njima.
Jos ako im kazemo da je i orion vec nudio da udje, svako normalan bi trebao da malo pozuri za potencijalnih 120 korisnika.

"Normalno" i "mi", to je tesko zamisliva situacija... :d

@alfaunits - vidi, zgrada ima 120 stanova, ikom je upravo skida antene sa zgrade, i nemamo vise nikakvu ugovornu obavezu prema njima.
Jos ako im kazemo da je i orion vec nudio da udje, svako normalan bi trebao da malo pozuri za potencijalnih 120 korisnika.
Telekom da juri zbog 120 korisnika? Telekom Nemacke, Norveske, Koreje?
Posto nas sigurno nece juriti ni za NIS, Phillips Morris, Delhaize..

Vidi, nista nije obavezno.
Ja samo znam da je akviziter oriona dosao za 2 sata od poziva, i da je rekao da radovi mogu da pocnu od sledece nedelje.
Sad, ja znam kakav je orion, ali eto, neko je drugi spreman da juri.

Mda, ali Telekom nece ni za mnogo vece da juri, ako nemas vezu :(
Inace ne bi onako sulude cene ponudili.

I jedan offtopic, ali najbolje ovde da pitam: Ima li ko kontakt u Telekomu za servisne sluzbe? Konkretno saht im curi u jednu od zgrada blizu nas, ne znaju koga traze.
Ne vredi preko 0800/100100 zaliti se na to, ne mogu ni da podnesu primedbu, kazu nema kako da upise :D A ne znaju ni oni koga da pozovu.

Poslednja izmena:
Idi u telekom u Dubrovackoj i vidi da li nesto mozes da uradis. To im je valjda neka uprava.
Barem ti nije daleko.

Ono iza poste? Nije za mene, ali podjednako blizu :)

Da, iza poste je.
Koliko vidim tamo kod muzeja (ugao Skenderbegove i Dobracine) imate otvoren saht bez poklopca, treba to sanirati. Jos usput i prekoputa 10 metara finu rupcagu :D

Jutros mi bio majstor iz Telekoma, pa sam ga pitao za optiku, kaže da će za mesec dana da krenu da rade Zrenjanin.

Vrh Dno